4 personer som gör mig glad

2014-04-12 @ 17:09:58
 
Ni vet känslan man får när man lyssnar på något band/artist som inte har funnit allt för länge? Den känslan när man lyssnar på dom första gången? Killarna i The Fooo har inte funnits allt för länge ( än iallafall). Minns första gången jag fick reda på att dom skulle va förband till Justin ( jag var ju på två av hans 3 konserter i Sverige). Jag börja "gilla" dom tackvare deras koreograf Alexandro Duchen som jag träffade för snart 1 år sen. Han instagramma en bild på dom och sa att dom skulle va förband och det gjorde mig sjukt nyfiken. Kollade på deras dåvarande enda musikvideo ( alltså Kangaroos) och blev kär i dom. Det var dagen före Justin hade sin första konsert i Sverige. Sen dess har jag träffat  2 av dom, fått en follow från en av dom, sett dom live 4(!!!) gånger och fått ett fm från två av dom.
 
 
Dessa killar gör mig så glad. Jag har lärt känna så många underbara foooers tackvare dom och jag är så tacksam. Är så tacksam för allt dom gör för oss foooers. Dessa killar gör mig stolt varje dag! Är så glad att jag börja gilla dom. Är så glad att jag har lyckats träffa två av dom ( Ogge och Oscar). Är så glad att Oscar börja följa mig. är så glad att jag har fått se dom live 4 gånger. Är så glad att både Felix och Oscar favoritmarkerat varsitt tweet. Är så glad att jag har lärt känna så många underbara människor tackvare dessa 4 killar. 
 
 
Idag är det en vecka sen jag och Julia var på deras första utsålda konsert. Idag är det bara 123 dagar tills jag får se dom live igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo