Om konserten / stockholms resan

2014-04-09 @ 16:02:49
Nu när det har gått snart en vecka sen jag åkte till Stockholm för att se The Fooo och Isac Elliot kan jag väl ta och berätta allt nu eftersom jag har typ totallt glömt bort att skriva om det. Allt började med att jag åkte efter skolan vid halv 7 med båten. Jag hade en gammal klasskompis på båten som jag var med hela resan. När vi var framme så gick jag direkt till bussen och blev en av dom första som tog plats. Messade Julia och berätta att jag satt på bussen pga att hon skulle möta mig på tc sen när jag var i Stockholm. Bussresan tar 1 timme och 10 minuter så jag satt och lyssna på musik och halvsov. När jag kom till Stockholm mötte jag Julia direkt och så drog vi hem till henne.Vi satt uppe och prata till typ 1 och sen somnade vi. 
 
 
Vi hade egentligen planer på att dra till Annexet redan vid 11 men eftersom vi var så trötta åkte vi först dit vid halv 1.Jag börja typ nästan lipa när vi kom dit på rikitgt, ja jag vet jag är en typical fangirl men tänk så här. Jag har varit en foooer i snart 1 år och jag var på killarnas första konsert någonsin. Det är väl klart att man gråter för att man är så stolt över dom. Vi ställde oss typ och chillade och väntade på att TheFoooPreExperience skulle börja och jag träffa även en cool liten Göteborgare med namnet Linnea. Var ganska najs att äntligen få träffa henne faktiskt :) Sen träffa vi typ Julias kompis så hon blev att va med oss och sen träffa jag ännu en tjej som jag typ har lärt känna pga killarna som heter Renee. Såg även jättemånga av mina twitterföljare men inte ens hälften av dom våga komma fram och säga hej. Vi gick till donken sen iallafall för att äta lite smått inte för att jag var hungrig eller något och sen gick vi runt i Globen City. Vid 2 så började PreExperience alltså Joel & en kille från FRS ( Free Running Sweden) gjorde parkour,dom hade tävlingar och typ allsång. När det var slut så prata jag lite med Joel eller aa i typ 10 minuter. Det var mysigt haha fast fett random att få reda på att han brukar va här på Åland. Efter det börja jag och Julia köa. Alltså vi köade i säkert 3 timmar och vi hade suttit i kanske 10 minuter sen vi kom till Annexet. Vi kände inte våra fötter eller ben och det var sjukt kallt. Sen när vi väl kom in i Annexet började jag lipa. På riktigt jag börja lipa och kunde inte sluta. Vi hade bra plats före allt börja men sen så knuffa alla så vi ställde oss i mitten och såg lite bättre där. Tjejen som vann OpenForTheFooo i Stockholm var fett duktig och älskade hennes röst. Hon började hela konserten med 2 låtar och sen typ 10 minuter senare börja Isac Elliot. Han körde 4-5 låtar. Redan då så var jag typ astrött i benen och nästan nära på att swimma. Vi märkte även sen att Daniel Paris,Benjamin Wahlgren och Bianca Wahlgren var där så alla typ stod och ropa Hej till Benjamin. Efter typ 4 gånger så vinka han äntligen till mig och Julia. Vi höll på att dö då. När killarna kom ut så blev alla typ galna. På riktigt alla skrek och sjöng med. Det var en jävligt skön känsla. Konserten var grym och den skulle kunna ha hållit på längre. Innan vi drog hem så gick vi på toa och sen ner till Pressbyrån i Gullmars för att köpa något att dricka och sen for vi hem igen och satt uppe till 12-1 igen.
 
Typ den enda bilden jag fick på Isac för att jag filmade istället.
 

På söndagen vaknade vi vid 9 och satt oss för att kolla på tv en stund. Vid 10 åt vi frukost och började fixa oss för att jag skulle ju åka med bussen vid 12:45. Vi drog till tc halv 12 och vi gick direkt för att hämta min biljett och sen till Espresso House. Min buss gick tidigare än väntat så hann sitta i typ 10 minuter sen fick man gå ombord på bussen. Hann knappt säga hejdå till Julia och jag börja gråta på bussen. På båten sen så hitta jag lite Åländska Foooers eller aa hitta Moa och Celic så blev att va med dom typ lite mindre än halva resan. Båten kom i land 10minuter tidigare och mötte mamma i hamnen och gick hem. 
 
 
Jag fattar inte fortfarande att jag såg killarna. Det känns så overkligt på något sätt. Nästa gång jag ser dom kommer jag va 18. Det kommer kännas jättekonstigt.

Kommentarer
Postat av: Josefine Andersson

sv: Lyxigare frulle får man leta efter!! :]
KRAM

2014-04-09 @ 19:16:49 / URL: http://josefineandersson.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo