Min helg

2014-08-03 @ 14:31:34
Den här helgen är snart över och jag har varit hos pappa hela helgen. I fredags så satt jag och kollade på Charmed och sen låg jag ute en stund. Var typ asvarmt och sen följde jag med och åkte traktor en stund.
 
Igår var vi ute på sjön hela dagen. Pappa väckte mig vid halv 10 och jag som trodde jag skulle få sova men nej jag blev tvingad att stiga upp. Var ute på sjön på någon ö helt ensamma. Låg och sola typ hela dagen och badade aldrig haha feg jag är. Men har blivit lite brun eller ja mer röd på armen och röd i ansiktet ( inte så mycket dock).På kvällen så åt pappa och Birgitta kräftor med Ammi och Magnus medans jag satt och kollade på charmed och sen sommarkrysset.
 
I natt har jag inte fått sova något. På riktigt absolut inget. Hade en mygga i mitt rum och den störde mig. Försökte döda den typ 3 gånger men lyckades aldrig. Det kändes ju bra eller? Fick sova några timmar iallafall och sen vakna jag vid 9-10 av att det åska och ösregna. Så har suttit och lyssnade på regnet och åskan typ halva dagen. Sen när det blev fint väder igen så börja jag städa mitt rum och blev just klar. Eller "klar" ska hämta mattorna och plocka upp allt från sängen igen. Ja jag sätter allt på sängen bara för då är det lättare att städa tycker jag iallafall. 
 
Det är vad jag har gjort i helgen. Så vad har ni gjort? :)

Kommentarer
Postat av: giiiiimee.blogg.se

Har också suttit & lyssnat på åskan o ovädret haha.. kanppt någon sömn.

2014-08-04 @ 11:37:23 / URL: http://giiiiimee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo