Om Stockholm och konserten

2014-08-16 @ 17:21:00
 
Mer bilder får ni när jag har tomt med bilder i datorn vilket kanske tar evigheter.
 

Som alla vet var jag till Stockholm för att se The Fooo,JTR,The Shady Brothers och Mowa på skansen eller ja mest The Fooo. Skulle ha åkt i tisdags men fick inte det så åkte direkt på onsdag morgon och var i Stockholm vid halv 12 då jag och Julia drog till Skansen och började köa. Stod utanför och köade i typ 3-4 timmar och sen när vi blev insläppta gick vi och köpte varsin klass och något att dricka. Träffade Emma A och typ skrämde livet ur henne vilket inte ens var meningen men kul att träffa henne iallafall :) 
 
Efter det satt vi oss på läktaren och lyssna på när The Shady Brothers hade soundcheck eller typ sjöng en låt och soundchecka.Efter det satt vi oss ner i kön. Träffade Frida,Lou och Elin då. Det var kul väldigt kul! Sen blev det kaos när kön börja röra sig vilket sög för ingen lyssna när folk stod och skrek att dom skulle backa. Ingen kunde bete sig osv. Träffade Ellen i kön och stod med henne. Har inte träffa henne sen i Februari då vi träffa Oscar E. Galet längesen!  Vi blev insläppta och tog plats vid scen då träffa jag Lou igen och sen Jennifer och Johanna. Förbanden var asbra. Blev kär i JTR och The Shady Brothers. Mowa är typ den nya Amanda Fondell vilket kan va både bra och dåligt.Älskar dock Mowas röst jättejättemycket. Dock inte min stil typ.
 
Efter förbanden satt vi oss ner där var vid stod eller vi flyttade på oss och satt oss.Kat gick förbi som en ninja och hon var typ sjukt snygg som vanligt. Liksom kul ser ut som en potatis brevid henne. Vid halv 9 så började killarna ( alltså The Fooo). Och jag är mållös. Är så himla stolt över dem. Att kunna säga att man har varit här sen dag 1 är galet.Kunde inte va stoltare. Under konserten såg jag Lou gå förbi gråtandes så sprang fram till henne för att trösta henne och krama henne. Sen så stod Johan ( en av dom som jobbar med killarna) bakom oss så han såg min flagga och gav mig värsta leendet. I slutet såg jag Jennifer stå bakom mig och hon börja gråta så kramade om henne också. 
 
Efter konserten så gick jag till merch-ståndet för att köpa en standup-figur och sen drog vi ut. Ute träffade jag Ebba och de va några tjejer som kom fram och frågade vilken standup jag hade köpt. Kom hem vid halv 12 och var astörstig så drack asmycket och sen sov jag.
 
Eftersom jag skrev redan igår om vad som hände dagen efter ( alltså igår torsdag eller ja vad jag gjorde då) så tänker jag inte fortsätta skriva det här. Nu kommer jag inte få se killarna på aslänge då dom knappt har konserter kvar i sommar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo