Rockoff-sammanfattning

2014-08-02 @ 19:04:00
Dålig bild förlåt men måsta print screena den från min twitter då jag hade raderat den från datorn och mobilen och orkade inte spara den igen till mobilen.

Nu när rockoff är slut så hade jag tänkt berätta lite om konserterna och artisterna som uppträdde och vad jag tyckte om det osv. Jag vet att det finns ålänningar som läser detta så ni kan ju bara hoppa över det då lite av det jag kommer skriva har stått där. Inte allt men lite av det.
 
För det första så började rockoff den 18:onde Juli. Jag fick reda på att jag skulle va med i rockoffpanelen ( Nyans rockoffpanel) 2 dagar före. Så man kan säga att det var första dagen på jobbet. Jag var bara där i kanske 20 minuter och såg Alcazar. Som förövrigt var 15 minuter sena.Själva konserten var helt okej, älskade koreografin och tycker att dom är fett duktiga som kan dansa och sjunga samtidigt. Efter dom var det Mustasch men som sagt så var jag inte på dom då jag inte ens gillar dom eller lyssnar på deras musik.
 
Andra dagen så jobbade jag först på mitt sommarjobb och sen var det ju dags att "jobba" för tidningen under rockoff. Var cruising i stan och jag var med Erica hela kvällen. Missade Linda Bengtzing som jag egentligen skulle ha gått på och såg 1 -2 minuter av Jannike som var först ut och var kanske på E-Type i 5 minuter sen gick vi igen.Av det lilla jag såg av Jannike så tyckte jag att hon var duktig och jag älskade verkligen hennes röst. Skulle typ dö för hennes röst. Och det lilla jag såg av E-Type så var han grym, hade mycket energi och cool show.
 
Tredje dagen blev min första lediga rockoff-dag förutom om man inte räknade med tidnings-jobbet eller rockoffpanelen. Jag och Erica drog ner och köade direkt vid 6 när själva området öppnade. Sen mötte hon Aina utanför och dom letade upp mig. Redan då hade jag lyckats prata med Kristin som turnerar med Albin på deras soundcheck.Stod längst fram under Albins gig. Han var faktiskt fett bra. Efter själva giget så träffade vi Albin och Kristin när dom signerade. Ni får se bilder senare. Efter det var det dags för Laleh. Vi orkade inte va där så länge men hon var duktig. Man kände igen flera låtar och folk sjöng med.
 
Fjärde dagen var jag verkligen inte taggad på alls. Men jag valde att gå på Takida iallafall. Men det var så högt så vi gick därifrån efter 4 låtar. Hade sett Takida förut så jag visste ju nästan vad jag skulle skriva. Dom är ju duktiga på det dom gör. Medans Dregen uppträdde så åkte vi runt i stan och chillade typ. Vi ville inte direkt se honom eftersom hårdrock är inte min grejj och gillar inte honom.
 
Femte dagen och bästa dagen ever. Jag skrev om denna dag förut men för er som missade det inlägget så berättar jag väl kort om det. Denna dag var det dagen Isac Elliot var här. Tänker inte skriva om konserten för det skulle ta för länge så länkar mitt inlägg om det istället. Ni kan läsa det HÄR! Missade som sagt de vet du pga att jag var i hamnen och försökte träffa Isac som jag sedan lyckades med.
 
Sjätte dagen var det egentligen 3 artister som jag skulle ha sett men jag orkade bara gå på två av dom och det var Ace Wilder och Daniel Adams-Ray. Blev förvånad av hur bra Ace egentligen är. Hon är fettduktig. Älskade hennes dansare också. Daniel. Vad ska man ens säga om honom? Jag har sett honom förut och redan då tyckte jag att han var grym.Det går inte att förneka. Han hör hemma på scen och det märks ganska mycket faktiskt.
 
Sjunde dagen skulle egentligen bara ha varit på en av artisterna men det blev att gå på båda istället. Redrama började kvällen iallafall. Jag visste inte vem han var alls. Jag visste bara att han hade gjort en låt med Isac. Men han var duktig och jag tyckte att han faktiskt hade bra låtar. Den andra artisten som var då var den fabulösa Adrian Lux. Senast jag såg honom var år 2010 eller något sånt och sen dess har han i princip varit på turne utomlands varje år. Jag är inte den som gillar DJ's osv men Adrian och DJ Broiler är såna som jag älskar att lyssna på. Älskar verkligen att Adrian ställer sig upp på sitt dj-bås och gör ett hjärta med sina händer. Det visar bara hur mycket att älskar det han gör. 
 
Åttonde dagen skulle jag egentligen inte ha gått på med tidningen ville att några skulle gå och eftersom jag bor i stan så gick jag. Missade dock Ulf Nilsson då jag sov eftersom jag hade jobbat hela dagen och knappt sovit. Var på Ulf Lundell iallafall. Dock var det långtråkigt eftersom han höll på i över 2 timmar och jag och Erica hade egentligen planer att gå ut på Kino för att se John De Sohn men vi orkade inte eller jag orkade inte för jag skulle på jobb dagen efter. Kom hem vid 12-1 iallafall.
 
Nionde och sista dagen var det Electric Banana Band och DJ Broiler. Skulle bara ha gått på DJ Broiler men det blev att gå på Electric Banana Band också iallafall en stund. Dom var får jag säga galna? Liksom ja det är childhoodmemories för dom som gillade dom som mindre men om man är som mig och aldrig har lyssnat på dem så var det lite awkward. DJ Broiler sen iallafall. En sak som jag blev lite emotional över var Freestyler. Dom började hela med den låten. Precis som The Fooo gjorde på Annexet. Mina feels är inte direkt okej sen Annexet så jag började nästan gråta när dom spela den.Men fyfan va dom var grymma. Jag hade knappt hört om dom eller hört dom förut men nu ser jag ju varför alla gillar dom. Man märkte att det var sista kvällen och åh vad grymma dom var.
 
Hela festivalen var lyckad och vädret var helt perfekt dock kanske lite för varmt då det var typ 30 grader varje dag och att stå vid en scen när det är så varmt är fett jobbigt. Dom jag tyckte mest om var Isac,Daniel,Albin,Adrian och DJ Broiler. Nästa år kör vi igen och vet ni? Får passet gratis pga att jag var med i rockoff-panelen. Slipper alltså betala 90 euro!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo