Vad har jag gjort detta sommarlov?

2014-08-20 @ 17:09:00
 
Nu när sommaren är helt över tänkte jag skriva vad jag har gjort. Det har blivit mycket jobb,konserter,sena kvällar och mycket annat. Har fått träffat två av mina internet vänner alltså Paulina och Ronja. Väntade i typ 2-3 år på att få träffa Paulina och när vi äntligen träffades så åh vi hade så kul. Lärde känna Ronja i början av detta år och blev asglad när hon sa att hon skulle komma hit då hon är en av dom få personerna jag verkligen kan prata med.
 
Har jobbat mycket. Fått ihop över 1000 euro på hela sommaren vilket är fettnajs. Jag sommarjobbade på HavsVidden som är ett hotell.Fick jobba där pga att min mamma jobbar där.
 
Har sett One Direction,5 Seconds Of Summer,Alcazar,Jannike,Laleh, Albin,Takida,Isac Elliot,Daniel Adams-Ray, Ace Wilder,Redrama,Adrian Lux,Ulf Lundell,Dj Broiler,Electric Banana Band,The Fooo,JTR,The Shady Brothers, Mowa och Alina Devecerski i sommar. Lyckades träffa Albin och Kristin Amparo plus Isac Elliot. "Pratat" med Daniel Adams-Ray. 
 
Förutom det har jag fyllt år. Så har blivit mycket alkohol sen dess. I slutet fick jag även träffa många av mina twitter-followers på The Fooo's konsert.
 
Vad mer har jag gjort? Tagit det lugnt och bara varit. Längtar redan till nästa sommarlov.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo