Drömmar

2014-07-12 @ 16:57:00
Som alla andra har jag några drömmar som jag vill att ska bli uppfyllda.  Jag är ju i olika fandoms och en av mina drömmar är att träffa alla mina idoler. Idoler som Justin Bieber,1D, The Fooo & 5SOS. Jag har ju redan träffat 2/4 av killarna i The Fooo men jag skulle litterly göra vad som helst för att få träffa alla dem väldigt snart. Jag vill inte bara träffa dom bara för att jag gillar dom utan jag skulle vilja tacka dem för alla vänner jag har fått via dem. Har lärt känna så underbara personer som Lou,Ronja,Frida,Ellen K,Ellen J,Wilma,Celic,Moa och Alexandra. Och för det är jag evigt tacksam. Sen vill jag träffa Justin för att jag har gillat honom sen 2008 och vill liksom jag vet inte bara vara i hans närhet och liksom kanske tacka honom. 1D vill jag träffa och tacka för att jag har lärt känna Moa P och delvis Paulina. Paulina är ju en av mina närmasta vänner så ja. 5SOS vill jag bara träffa och liksom berätta hur grymma dom är.
 
 
En annan dröm jag har är att flytta bort härifrån. Från denna ö Åland. Och det vill jag att ska ske så fort som möjligt. Jag känner att jag inte hör hemma här och har gjort det ganska länge. Paulina har planer på att flytta från Kiruna och jag har planer på att flytta härifrån för att bo tillsammas i Stockholm efter gymnasiet.  Vi båda har 1 år kvar och sen förhoppningsvis flyttar vi.  Jag får höra mest från Pappa att jag inte kommer flytta och att jag kommer bo här hela livet vilket jag i princip skrek i hans ansiktet att aldrig skulle hända och att jag hatar denna ö. Han förstår inte liksom hur mycket jag hatar att bo här. Varje gång jag är i Stockholm känner jag mig hemma. Varje gång. Och det är en av orsakerna till varför jag har varit där typ 10 gånger detta år. Får försöka överleva 1 år här till och sen förhoppningsvis flytta. Då kommer jag även bo i samma stad som Julia,min syster,Frida och såklart killarna i The Fooo och då kanske jag har tur att träffa dom.
 
Jag har fler drömmar men det här är dom som jag vill att ska bli uppfyllda först. Delvis för att jag har väntat länge och delvis för att jag är trött på att vänta.

Kommentarer
Postat av: Paulina

KLART VI SKA FLYTTA TILL STOCKHOLM OCH DEN DRÖMMEN KOMMER UPPFYLLAS

2014-07-12 @ 18:18:47 / URL: http://pavvoishere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo