Min dag

2014-07-23 @ 09:08:29
 Skriver detta nästa dag så förlåt men bättre sent än aldrig. Gårdagen var grym. Jag gick ner på stan redan vid12 och satt mig utanför området och väntade på Aina.Hon kom sen så träffade vi Evelina som vi inte träffar så ofta då hon bor i Stockholm. Fikade med henne och sen gick vi hem till mig och fixade oss jättefort och gick ner och mötte Moa,Celic och Heidie. Isac hade kommit då så vi ställde oss och försökte få ut honom. Jag stod på ett helt annat ställe än dom andra så såg jag att Isac stod på en trappa upp till scen ( inte så långt upp så att dom andra såg dock) så skriker jag att han är här och går till dom och går tillbaks direkt så står han där var jag kollade in och jag skrek och hoppa till? Han hade ju inte stått där tidigare så jag blev typ rädd haha.
 
Efter typ 10-20 minuter kommer en snubbe som jobbar på rockoff och gav oss ett uppdrag att köpa en fotboll till Isac för han ville spela. Då sprang vi till Dillen som är en leksaksaffär och jag köpte den så springer vi tillbaka och ger den så säger Svenne att han ska fixa så att vi får den signerad och eftersom jag betala den så fick jag den efteråt. Han sa även att vi skulle leta upp honom sen efter konserten.  Vi såg när Isac och dom spelade med den och vinkade till dom osv. Moa och dom drog hem vid 5 så då gick Aina och jag och äta sen sprang jag hem för att hämta mer pengar.
 
Vi ställde oss bak en stund alltså bakom scen men sen typ 10 minuter före insläpp så drog vi till kön som hade bildats. Alla dom som var där alltså dör hur folk inte kan bete sig. Blev kaos när vi skulle in för dom dampa sönder på att några finska tjejer sprang före osv. Vi ställde oss längst fram iallafall. Sen kom Moa,Celic & Heidie och ställde sig brevid oss och sen till sist Alexandra.Vi satt och stod ganska länge typ 2 timmar före konserten. Vid 8 började han iallafall. Och alltså jag dör va bra han är live och man märkte inte ens att han var sjuk för några dagar sen. Under new way home så hoppa han ner framför publiken och ställde sig framför oss så jag rörde honom. Efter konserten letade vi efter Svenne,alltså vi visste inte att Isac skulle ge bollen själv till oss så vi fick panik. Alltså han bah " tack för lånet" och tog i min hand och höll i den en stund. Thats cute. 
 
Efter det sprang vi bakom scen. Han signera lite Baby I bilder till folk och tog bilder. Då fick jag aldrig bild och jag bah sprang fram och fråga om en först sa han ja visst men sen drog han mittiallt? Dissad for life typ. Han kallade mig även "Tjejen med bollen".Han for ner till hamnen sen så det var några som följde efter bland annat jag och dom andra. Vi fick till slut bild och kram från Isac. Och jag kramade även hans två av hans dansare. Så det blev ganska lyckat till slut. Han luktade asgott och då skojar jag verkligen inte. Han vet även om det för jag bah" åh vad gott du luktar"när vi kramades. Vill tacka alla som var med igår, sa ju att vi skulle uppleva det tillsammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo