Min helg

2014-07-20 @ 15:56:00
Då är nästan över och jag har jobbat två av dessa dagar. Blev kaos på jobbet i fredags. När jag kom hem då så duschade jag och fixade mig. Mötte Moa på stan för hon var ensam så blev jag att va med henne och Celic en stund tills Erica kom typ. Var en stund in på Alcazar, dock inte nå länge för jag skulle ju trotsallt upp på jobb dagen efter.Men det lilla jag såg av Alcazar så var dom fett duktiga. Älskade koreografin.
 
Min lördag spenderade jag på jobbet. Det åskade och regnade sen mittiallt blev det strömavbrott. Kunde iallafall sluta tidigare så då for vi in och handlade. Jennifer kom vid 1 så hon hade varit här en stund och haft tråkigt.Hann typ duscha och byta om sen skulle vi dra till Select med mammas bil och sen till äventyrsgolfen. Åt middag där och sen drog jag in till rockoff. Mamma var med i crusingen. Mötte först Amelie så prata med henne och sen kom syrran. När Erica kom så drog vi till äventyrsgolfen för hon skulle äta. Dock åt hon aldrig där för hennes föräldrar ringde typ när hon hade beställt. Så jag satt kvar och väntade på hennes mat och sen gick jag. Stod och kollade på crusingen en stund och sen kom Erica.Missade Linda Bengtzing för så smarta och duktiga är vi. For hem iallafall , hann dricka cider och ta det lugnt en stund sen så ringde Erica att vi skulle ut igen. Var ute i 15 min då typ. Hann se lite av Etype och sen fick jag skjuts hem. Jennifer kom typ 5 min efter mig så vi satt uppe och pratade till halv 1 men sen gick jag la mig precis före mamma kom.
 
Och idag så sov jag tills 10-halv 11. Ska inte göra något idag förutom att jag ska ut och försöka träffa Laleh och Albin. Ska se dom ikväll med Erica och Aina. Har inte orkat ha med kameran men ikväll tar jag med den. 
 
Detta är då det jag har gjort i helgen och delvis ska göra ikväll också. Vad har ni gjort denna helg?:)

Kommentarer
Postat av: Emilia Sjödin

åh vad tråkigt med strömavbrott! :(

2014-07-20 @ 18:03:34 / URL: http://emiliasjodin.blogg.se/
Postat av: Johanna Svensson ♡

fin du är :D

2014-07-21 @ 00:14:45 / URL: http://jonza.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo