5 random facts

2014-03-08 @ 15:00:00
1. Jag har typ max 20 sparade tags på tumblr som jag kollar dagligen efter bra texter och även bilder och det är bara svenska tags som t.ex  #svenska,#svenska låt , #svenska låtar och många andra. Och bilden jag postade igår är faktiskt härifrån.
 
 
2. Jag planerar alltid vad jag ska blogga om och vad jag ska skriva. Om jag kommer på något jag vill skriva om så skriver jag ner det och börjar typ komma på vad jag ska skriva i själva inlägget. Vissa inlägg tar längre att skriva medans andra tar kanske 10 minuter att skriva.
 
 
3.  Mina favorit-band är One Direction och The Fooo. Jag har varit en directioner sen 2010 och har sett killarna 1 gång och ska på deras konsert i Stockholm i år. Jag har varit en foooer sen April 2013 och sett killarna 3 gånger och träffat 2/4 och hunnit få en follow och ett fm ( favoritmarkering) av en av dom.
 
 
 
4. Jag älskar att skriva.Alltså behöver inte va typ berättelser utan jag älskar att skriva helt random saker och varje gång vi får det i uppgift på svenskan får jag jättebra betyg i det. 
 
 
5. Jag har 3 olika twitter-account använder dock mest min "foooer" twitter alltså @SwaggyAlina. Men dom andra vill jag inte radera pga att på mitt första account @holybieberwater har jag en follow från Luke Brooks, Oscar Enestad och så många andra kändisar. Och min verkligen "privata" twitter så använder jag bara när jag är ledsen och vill skriva av mig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo