Planer för sommarlovet

2014-05-17 @ 15:23:23
 
Jag har verkligen inte mycket kvar av terminen / andra året på MK. Faktum är ju att vi har 5 skoldagar kvar och är lediga på onsdag. Vår avslutning är om lite mer än 1 vecka. Jag har lite smått panik över att jag inte har fixat avslutningskläder än. Är fett taggad på denna sommar, händer typ asmycket känns det som.
 
Jag börjar lovet med att åka till Stockholm för att träffa Julia och aa typ shoppa? Jag börjar jobba 5:te på HavsVidden som är ett hotell. Var där förra året så jag vet ju typ vad jag får göra. 12:te åker jag till Stockholm igen. 13:de så ser jag 1D med Julia och Aina. Jag har föresten en biljett till salu så om ni är intresserade ta kontakt med mig på twitter ( @SwaggyAlina ) så kan vi diskutera. Dagen efter så ska jag träffa Paulina. Vi har typ känt varandra i 2-3 år och vi ska äntligen träffas.
 
27:de så blir jag 18, har egentligen 0 planer för min födelsedag för att jag kommer förmodligen jobba då men vi får väl se vad som händer. Rockoff som är en festival här på Åland startar i mitten av juli så då blir det att va där typ varje kväll nästan. Sen i slutet av sommarlovet så ska jag se killarna i The Fooo live på Skansen med Julia. Jag börjar dock skolan dagen efter så jag kommer måsta ta ledigt bara för att jag kommer va borta 1 dag från skolan och det är liksom första dagen och då händer det absolut inget. 
 
Jag kommer endast jobba juni-juli men det blir mer som 1 månad då jag jobbar 5 är ledig 5 och så vidare. Men kommer ju iallafall få ihop pengar så det är najs!
 
Vad ska ni göra i sommar då? :)

Kommentarer
Postat av: Paulina

Träffa dig haha höjdpunkten ju :D

2014-05-18 @ 15:55:43 / URL: http://pavvoishere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo