Vad fick jag göra på praktiken?

2014-05-14 @ 14:41:00
 
Jag skrev ju att min praktik var över och det var folk som ville veta vad jag fick göra så här kommer det ett inlägg om det.Första veckan var ju bara 4 dagar lång och då fick jag för det mesta vara med i studion och prata. Gjorde även ett inslag och "intervjua" folk om ålands flagga. Om ni vill höra inslaget kan ni lyssna på det HÄR! Och så är det andra klippet. Var även med dom som har Josefina m.fl vilket betydde att jag inte gjorde något egentligen.Fick läsa upp lite meddelanden under firardax och så var det inte mer med det.
 
Andra veckan så var jag på nyhetsredaktionen och fick skriva telegram och sätta in dom på hemsidan. Det var i princip det enda jag fick göra. Var även med ner till nyhetsstudion en gång för att kolla på. Var ledig både torsdag och fredag eftersom det var valborg och en kläm-dag.
 
Sista veckan så var jag fortsättningsvis på nyhetsredaktionen men inte med samma person/personer. Fick göra ett inslag till dock så uppfatta jag den fel så den sändes aldrig. Fick ett uppdrag av att lyssna igenom alla nyhetsinslag från 2014 och räkna hur många män respektive kvinnor det var i dom. På Torsdagen fick jag gå på en pressvisning och göra en intervju. Den sändes i Måndags och man kan lyssna på den HÄR
 
Detta var då det jag fick göra. Jag lärde mig lite saker faktiskt. Dock känner jag att jag var alldeles för blyg för att va där och det skrev även min handledare i mitt papper som skolan ville att dom skulle fylla i. Kanske ska satsa på journalistik alltså inom tidningar och webb istället. Men jag trivdes iallafall på radion, tyckte alla va snälla och dom flesta hade samma humor som mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo