Min dag

2014-09-16 @ 15:26:29
Min tisdag är inte över men min skoldag är det. Skulle ha börjat 8 imorse men vår lärare meddelade igår att hon skulle på möta så jag började 9.35. Har planerat skördefesten hela dagen och haft typ värsta mötet om det. Blev lite längre i skolan för att vi skulle göra en powerpoint med vår storyboard på och skicka den till våra lärare. Satt där till halv 3 sen gick jag hem. Har varit hemma ett bra tag och nu ska jag kolla på dh ( desperate housewives) och sen ta det lugnt.Har ingen skola imorgon så det är najs:) Vad har ni gjort idag?

Kommentarer
Postat av: Emilia Sjödin

fin!
Jag skulle bli jätteglad om du ville fråga några frågor i min frågestund. Ha en bra kväll, kram! :)

2014-09-16 @ 19:11:01 / URL: http://emiliasjodin.blogg.se/
Postat av: Amanda Niclasson

Så otroligt fin är du!

2014-09-16 @ 22:27:09 / URL: http://femtiotrekvm.blogg.se/
Postat av: Mizca

Jag har länge funderat över en sak jag sett hos många bloggare, nu måste jag fråga! Jag ser att du skriver att du skall kolla på dh (desperate housewifes) och min undran är då varför skriver man först initialerna och inom parentes hela namnet? Varför inte bara strunta i initialerna, vad är meningen?
Ja, såna här saker går och och grunnar på ibland .. hahahaha :D

Ha en trevlig dag.

2014-09-17 @ 09:27:10 / URL: http://www.mizca.se
Postat av: Mizca

Svar: Ja, det förstår jag och det gör jag själv BB och PH exempelvis men det jag syftade på var att varför skriver man förkortningen om man ändå skriver hela namnet inom parentes?
Du sa att du skriver förkortning för att du inte orkar skriva hela ordet om det är långt, men ändå skriver du det inom parentes, det är det jag undrar =)

2014-09-17 @ 12:14:54 / URL: http://www.mizca.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo