Min helg

2014-09-21 @ 16:54:13
Denna helg har varit full med bilturer och jobb. I fredags så var vi "lediga" eller ja vi skulle ju filma och fotografera på skördefesten så jag var inte alls hemma. Var ut till smakbyn först, var knappt folk där så vi var inte så länge. Efter det for vi till saftstugan och där var det ännu mindre folk. Själva invigningen skulle ju va i Geta kl 7 så vi hade inte så mycket mer att göra. Jag och Linda var hos mig och sen for vi till Soltuna för att äta middag. Var på invigningen till 9 och sen fick jag skjuts in till stan.
 
Lördagen så var vi ut till Sund igen dock inte till samma ställe. Påväg till Geta så for vi till Chipsen och köpte popcorn och chips. Köpte 3 chips-påsar för 5 euro och 3 popcorn-"påsar" för 1 euro liksom billigt hallå? Vi mötte Alex i Geta och började filma lite till och jag fotade. Var inte där så länge för vi ville verkligen hem.Var ensam hemma så lagade makroner och köttbullar till middag och sen satt jag och kollade på tv hela kvällen.
 
Idag har det varit en såndär slöar dag. Varit hemma hela dagen och sov till 10. Har hunnit redigera bilder från gårdagen och kollat på DH. Ska snart börja på säsong 5 :)  Vad har ni alla gjort i helgen ? 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Lät ändå som en bra helg! :)

2014-09-22 @ 11:27:56 / URL: http://fitnessinspiration.se
Postat av: Liborius

Lät som en bra helg:)

2014-09-22 @ 14:06:54 / URL: http://liborius.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo