Min helg

2014-09-29 @ 16:12:58
 
Jag har haft världens bästa helg. Min helg började redan i Torsdags. Birgitta hämtade mig och så följde jag med henne till Geta. Var där bara 2 nätter ( alltså till lördagen). Så hände egentligen inte så mycket dom dagarna jag var där.
 
På lördagen åkte jag och Aina in till stan ganska tidigt. Gick till mig och bytte om,packade upp och fixade oss. Sen gick vi ner till hamnen för att "överraska" Ale och Jesper. Dom såg aldrig oss i hamnen eller aa det var det Ale sa sen. Men när dom skulle åka därifrån så såg dom oss och typ vinka som galningar.Vi drog sen upp till hotell Savoy för det är det närmaste bion man kan komma. Vi stod där i 10 minuter max och sen kom Ale ut och prata med oss ett tag. Efter det gick vi och åt och sen köpte vi present till Ale. Sa hejdå till Alexandra,Moa och Celic och drog hem. Hann äta och byta om sen måsta vi ner till bion.Väntade på Moa för Alexandra var redan där. Tog ut våra biljetter och sen lite efter de fick vi ta våra platser dock så blev det fullt på vår rad så vi fick inte rum där så vi satt oss på rad A ( alltså längst fram) brevid Moa och Alexandra. Sen började Vokalisten iallafall. Alla var så himla duktiga. Medans juryn skulle bestämma vinnare så kom Ale och Jesper till oss. Vi gav presenten och pratade en stund och sen gick dom backstage.Efter pausen så var det Ida LaFontaine som uppträdde så vi såg alltså Ale och Jesper dansa då.Sen fick man reda på vem som vann och det var Lottie. Blev så glad när dom sa hennes namn. När allt var slut så gick vi ut och ställde oss vid dörren där dom som var med skulle gå ut. Alla hade typ gått och sen kom Ida och hennes crew. Vi prata med Ale och Jesper ännu en gång och åt popcorn med dom men även stod och kramades. Sen sa vi hejdå och gick hem typ.
 
Igår så vaknade jag och Aina vid typ 9-halv 10. Satt oss vid datorn en stund och sen åt vi. Bestämde att vi skulle handla så vi fixade oss lite och gick ner till mathis hallen. Handlade lite smått och sen gick vi till hotellet igen. Egentligen hade vi inte lust men jag ville gärna säga hejdå till dom. Ida kom ut och satt sig med sin ena dansare och glodde asmycket på oss. Vi frös så vi gick till KappAhl en stund och jag köpte en halsduk och sen drog vi tillbaka till hotellet. Ser att det står taxis där och gissar på att dom ska åka ner till hamnen vilket dom också skulle. Ida vinkade och jag vinkade tillbaks. Sen ser jag Ale och Jesper komma ut så springer fram till dom och pratar lite och kramas och sen fick jag ta bild med dom. Det var jättejättegos. 
 
Det här var min helg. Förlåt om det blev jättelångt men skrev ändå inte allt nu. Om ni undrar något så får ni fråga helt enkelt. Vad gjorde ni i helgen? :)
 

Kommentarer
Postat av: victoria

bloglovinbyte?

2014-09-29 @ 18:30:41 / URL: http://www.nattstad.se/victorianielsen
Postat av: Lollee

Fin du är :)

2014-09-29 @ 20:00:59 / URL: http://galenilivet.se/
Postat av: Hanna

lät verkligen som en toppen helg :D

2014-09-29 @ 20:03:56 / URL: http://fitnessinspiration.se
Postat av: Liborius

i helgen har jag mest hängt med vänner och familj:) en lyckad helg!

2014-09-29 @ 20:48:34 / URL: http://liborius.se
Postat av: ami

lät som en kul helg! jag jobbade, tränade, hängde med bästa personen i mitt liv och bloggade :)

2014-09-30 @ 14:20:43 / URL: http://twofaced.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo