Min helg

2014-09-01 @ 16:48:00
Gammal bild
Nu är helgen över och denna helg har jag bara tagit det lugnt. I fredags så stressa jag hem efter skolan och packade. Sen hämtade Birgitta mig och när vi kom hem till min pappa så hade vi gäster. Sen satt jag och kollade på Desperate Housewives hela kvällen. Blir alltid beroende av serier.
 
I lördags så var jag hemma hela dagen. Kollade på desperate housewives och satt och läste. Sen på eftermiddagen kom Birgittas ena dotter och son till oss så vi hade huset fullt. Sen efter middagen eller jag hann nästan inte äta så kom Aina.Vi lagade varmchoklad och kollade på sommarkrysset ( det som vi var på för ja vi ville).Var egentligen planerat att vi skulle ha bakat men det orka vi inte. När hon for hem så la jag mig för att sova.
 
Igår så var jag typ halva dagen hos pappa och halva hos mamma. Trodde jag skulle få skjuts in tidigare men nej kom hit vid 3 iallafall.Mamma hade låst ut sig så hon fick vänta på mig i evigheter.Kollade på portkod 1321 och sen desperate housewives. Så alltså min helg har bestått av att kolla på serier. Antar att mitt liv är tråkigt haha. Vad har ni gjort i helgen då? :)

Kommentarer
Postat av: Ninni - Vimsiga mamman

gott =) själv gjorde man ingenting i helgen vilket faktiskt var såå skönt haha

2014-09-01 @ 19:02:35 / URL: http://ninnzan.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo