Mina tankar runt namnbytet

2014-09-13 @ 17:50:00
 'Monday at 18.00 PM #FoooBigNews, and it's all for and because you Foooers' - 'taking innovative a step further' - 'go getty get it' - 'we will show you just how royal you are' 
 
Dessa meningar fick oss att bli galna. Många av oss trodde att det skulle vara en världsturne eller att dom skulle flytta men nej det kunde inte va något av det för det var ju som sagt för oss Foooers. Och mer än hälften är ju ändå svenska fans. Många trodde sedan att det skulle va en parfym eller kläder då Oscar skrev "go getty get it" men Katia tweetade att hon hade sett flera gissningar och ingen av dom var rätt. Sen var även den här "stora" överraskningen för ALLA och MED alla oss. Vi eller åtminstone jag började tro att det skulle typ va en stor träff eller något men nej det var det inte.
 
Klockan 7 ( min tid ) alltså 6 svensk tid så postade Felix en konstig bild med "The Fooo Conspiracy", några minuter senare postade dom en youtube-video som var vacker men väldigt förvirrande." Bytte mina idoler just namn?" var det första jag tänkte på.Men hur kunde det vara "för oss" och "med oss"? Man byter väl namn bara om man inte gillar namnet man har eller? Jag såg många förvirrade människor på min twitter och på min facebook. Alla bombade killarna och frågade "vad? svenska tack?" och många andra frågor. " Var detta slutet för The Fooo?" Delvis var det ju det eller ja det är det. Såklart kommer inte killarna att förändras bara för att dom har bytt namn osv. Men det kändes som att dom bytte namn för att säga till oss svenska ( vet inte om jag räknas till svensk men still) att deras "sverige resa var över" och speciellt när Aftonbladet och Expressen skrev "före dom åker till usa". Då fick man ju såklart en stor klump i magen. Gjorde dom verkligen det för vår skull eller för att dom skulle till USA? Hela tanken bakom "The Fooo Conspiracy" är gulligt osv men jag trodde inte att en av dem bara " Nu ska vi byta namn för att visa hur mycket vi älskar våra fans". Några sa att deras namn inte var så "catchy". Bara för att komma till saken. Conspiracy är ju något dåligt alltså kriminellt. Ja det betyder att man t.ex en grupp står en nära med samma ideer men på ett dåligt sätt.Du kan inte byta namn och inte tro att fansen ska bli galna och litterly freaka ur. Det är omöjligt. 
 
Hela den här "The Fooo Conspiracy" är något som ska visa hur lojala vi foooers är och för att visa oss och hela världen att det inte bara är killarnas resa utan våran också och vissa foooers blev arga. Sen killarna började jobba sina arslen av sig inför The Fooo Experience började något förändrats. Deras spontana mentions,follows och fms började försvinna. Killarna fick inte svara på dms längre men detta var nytt och många av oss förstod att dom var upptagna. Omar var knappast i Göteborg längre. Dom hade knappt tid för sina vänner,familjen och skolan för att dom jobbade varje dag. 
 
Killarnas crew sa till några foooers att vi skulle få mycke tid med dom i somras. När The Fooo Experience var över skulle dem ha mycket tid över för oss. Tyvärr var inget av detta sant. Nej jag tror inte att crewet ljög men saker förändrades. Hela min twitter var nerspammat med " killarna hälsade inte"/"killarna kramade inte oss" och "dom ignorerade oss". Jag förstår att dem inte kan krama alla om det är typ 40 pers utanför studion osv men om det bara är 10-20 så skulle det gå på 10 minuter. Ja det skulle va snabba kramar men det skulle va bättre än inget alls.  Att ignorera ens fans som har hjälpt dom bli så stora är bara dumt. Jag vet inte varför om knappt hälsar längre eller kramar om fansen. Ingen vet.
 
Vad jag vet är att dessa fyra killar för mig att le varje dag. Deras musik gör mig glad,deras skämt får mig att skratta och bara av att se dem le för mig att le också. För att dem är my sunshines.Det finns inget sätt jag någonsin skulle kunna förklara varför det är bara dem som är så speciella för mig. Men de bara är det helt enkelt. Och är de för många av oss. 
 
Vi alla har märkt att killarnas högsta dröm är att bli kända över hela världen. Såklart liksom, alla kändisar vill ju det. Men jag är jättejätterädd att dom gör det för tidigt. Det känns verkligen som att killarna bryr sig mer om sina utländska foooers. Jag ser hur många av de dem följer är utländska och vilka dom ger mentions till. Och ja de utländska foooerserna kan inte gå med i alla tävlingar, kan inte träffa dem men alla förtjänar ett svar. Alla förtjänar en follow,ett svar. Det finns också flera foooers i Sverige som aldrig har fått träffa dem. 
 
Bara för att dem bytte namn så kommer jag inte sluta va en foooer. Verkligen inte. Jag ångrar verkligen inte att jag blev en. För om jag inte hade blivit en hade jag inte lärt känna alla min internet-vänner som jag litterly älskar mer än något annat. För dom finns där för mig, dom är världens bästa människor och vi har samma intressen. Jag säger inte att mina vänner i IRL är dåliga men om jag skulle få välja skulle jag helt klart välja mina internet-vänner. 
 
Jag kanske inte har träffat alla dom än men dem som jag har träffat är världens finaste människor och jag mår bra med dem i min närhet.. The Fooo kanske inte finns mer men nu jävlar ska vi ta världen med storm med The Fooo Conspiracy.

( lite av texten är från Eelkes blogg-http://www.nattstad.se/eelkesatijn )

Kommentarer
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Har du haft en bra lördag?

2014-09-13 @ 22:33:20 / URL: http://sessie.se
Postat av: Paulina

hahha ärligt talat var det trademark på deras gamla namn :o

2014-09-17 @ 19:40:33 / URL: http://pavvoishere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo