Mål för maj 2015

2015-04-29 @ 15:52:00
Maj börjar närma sig med stora steg och det är bara 1 dag kvar av april. Vad har jag då för mål för maj 2015? 
Jo det ska jag ta och berätta i detta inlägg. 
 
Mina mål för maj 2015

1. Mitt första mål är att ta examen speciellt med mina betyg.
 
2. Det här målet har jag egentligen varje månad sen jag börja gilla bandet. Mitt andra mål är alltså att träffa killarna i TFC(The Fooo Conspiracy). Jo varför undrar ni? För jag vill verkligen träffa dom då jag har varit ett fan i mer än 2 år och jag vill så gärna tacka dom för alla vänner jag fått via dom. Utan dom skulle jag inte var något.
 
3. Nollställa Isac och krama honom. Det är alltså just idag 281 dagar sen jag träffade honom och vill verkligen inte att det ska bli 1 år. Varför vill jag nollställa och krama honom? För att Isacs kramar är underbara, i hans famn känner man sig trygg. Typ som ett andra hem.
 
4. Det är egentligen inget mål men säga hejdå till klassen. Även om jag kommer sakna MK12(min klass) så kommer vi säkert några av oss hålla kontakten. Kunde inte fått en bättre klass i gymnasiet. 
 
5. Skratta varje dag med mina kompisar.Även om detta mål är sååååå dumt egentligen så vill jag skratta så mycket som möjligt under maj 2015. Som folk säger, ett skratt förlänger livet och jag vill bli odödlig.
 
Vad har ni för mål för maj 2015? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo