Min helg

2015-04-26 @ 15:12:41
 Med tanke på att jag slutade 4 ifredags å har jag varit ganska trött hela helgen nej men var trött typ hela fredagen. Ville inte göra något alls så värmde pasta carbonara som jag hade kvar och kodade om min 1d-blogg plus drack en bärs. Hade verkligen astråkigt.
 
Igår hade jag väl en helt ok dag ändå. Var ner på stan med mamma först för hon skulle köpa hårfärg så att jag kunde färga hennes hår. Borde absolut ha valt att gå på frisör istället för media, det blev grymt bra! Sen kom Aina hit och vi for till S-market och köpte lite saker för att fika. Drog först till Gröna Udden men det var askallt så vi fick sitta i bilen och äta istället. Passade på att åka till Maxinge en stund efter det och sen hem och äta.Skulle varit ut på krog men orkade inte haha.
 
Idag har jag gjort nada. Mamma och jag har i princip suttit och kollat på 112 på liv och död hela dagen. Dock slutade vi vid 2 för jag inte orkade se mer. Nu sitter jag vid datorn och kollar på sista avsnitten av The tribe säsong 3. Imorgon är det ny vecka, nya möjligheter. Det är även ca 1 månad kvar till avslutningen, dock bara 22 skoldagar. ÄR SÅ TAGGAD!!
 
Vad har ni gjort i helgen? :)

Kommentarer
Postat av: MATILDA ROSQVIST

så fin bild :)

2015-04-26 @ 18:28:36 / URL: http://matildays.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo