Saker jag inte kan leva utan

2015-04-23 @ 16:24:59
 Jag har funderat på detta länge. Vad är det jag inte kan leva utan? Kommit fram till 3 olika saker eller egentligen 4. Så nu tänker jag lista dom 4 sakerna. 
 
1. Det första jag inte kan leva utan är musik. Jag lyssnar ALLTID på musik även när jag sitter på toan eller är i duschen. Så beroende är jag. Sen när det gäller vad jag lyssnar på så är det helt olika för varje dag typ. Har över 500 låtar i min spellista så det tar ju ett tag att lyssna på alla.
 
2. Andra saken som jag inte kan leva utan är pasta carbonara. Det är på riktigt livet. Speciellt min pasta carbonara eller aa den som jag gör. Den blir alltid så sjukt god. Borde kanske ha gått på hotell och restaurang istället för media? Eller vad säger ni?
 
3. Smink. Ja jag vet att det låter konstigt eller dumt men jag kan faktiskt inte leva utan mitt smink. Blir så mycket snyggare med det. Liksom om ni skulle se mig utan skulle ni förmodligen säga " fan va ful du är" fast jag är ju ändå ful men aa ni fattar. Jag kan inte gå ut utan smink ( om jag inte ska träna ).
 
4. Min mobil. Där har jag ju massa texter,massa appar och min musik. Plus så kan man prata med folk i den och det är ju alltid najs. Jag är en sån människa som sitter med mobilen 95% av tiden och när jag inte gör det så sitter jag vid datorn så det är lite dubbelmoral där tycker jag.
 
Ja detta var ju iallafall de 4 sakerna jag inte kan leva utan. Ni har jag en fråga till er som läser: Vad kan ni inte leva utan?

Kommentarer
Postat av: Paulina

gjorde en egen lista :Ppp

2015-04-23 @ 17:03:22 / URL: http://pavvoishere.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nära och kära kan inte jag leva utan, materiella ting kan aldrig blir viktigare!

2015-04-23 @ 20:24:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo