Mitt sommarlov 2015

2015-08-17 @ 17:35:03
Sommaren börjar lida mot sitt slut och de flesta börjar skolan den här veckan. Varför nämnade jag ens skolan där? Behöver inte ens bry mig om skolan längre.För jag tog ju nyss eller inte nyss direkt men ändå examen. Vilket betyder att jag är klar med gymnasiet.Det är fan fettskönt dock mindre najs att vara halvt arbetslös. 
 
 
Vad har jag då gjort i sommar? Jag har suttit i ett konferensrum och lyssnat på bland annat näringsministern Fredrik Karlströ men även den unga entrepenören Jesper Carlsson. Jag har lärt mig om hur det är att vara en entrepenör även om det gick dåligt för mitt företag.Jag har nämnligen fått lära känna nya människor som gick på kursen eller vad man kan kalla det.Jag har bland annat fyllit år också, 19 år. Det känns lite galet. Sen har jag ju även tagit examen som jag skrev i början.Jag har lärt känna Jocke och träffat honom. Varit till Stockholm, umgåts med Julia som jag förövrigt saknar som ett jävla as just nu.
 
 
Förutom att jag har gjort dessa saker har jag även varit på rockoff här på åland. Sett artister som John De Sohn,Vigiland,Molly Sandén, Måns Zermerlöw,Petter, Norlie&KKV m.flr.Har stått på scen med Molly Sandén och fuldansat inför minst 1000 pers. Har lyckats träffa Norlie två gånger på samma dag och fått världens gosigaste kramar av honom. Jag har träffat Samirs pappa som förövrigt var jättebror och trevlig.Tagit bild med Viktor, Kevin och Janne. Stått och hängt med radio x3m-gänget i ösregn och tagit en groupie med tjejerna.Kramats med Janne, gjort bort mig inför dom minst 100 gånger och så mycket mer.
 
 
Jag har fått ett inhopparjobb på Pectus som man kan typ beskriva som ett post-företag eller ja. Vet inte ens hur jag ska beskriva det.Har jobbat där några dagar i veckan. Träffat roliga människor där och fått lön. Jag har druckit allt för mycket öl,smirnoff ice och lonken, dock inte samtidigt då jag inte har varit full i sommar haha.
 
 
I sommar har jag faktiskt INTE varit och badat mest för att då det var som varmast i juni hade både jag och Julia mens så vi ville inte simma då och sen efter det har det bara varit kallt förutom nu de senaste veckorna. 
 
 
Vad önskar jag att jag hade gjort mer i sommar? Simmat,åkt till Stockholm typ. Var ju egentligen meningen att jag skulle träffa Paulina i juli men det blev inte av då hon åkte till Stockholm sista rockoffdagen och jag ville absolut inte missa Petter och Norlie&KKV. Så våra planer sket sig rejält. Menmen jag har faktiskt hunnit skypea med henne flera gånger i sommar och det är nästan lika bra som att träffa henne. Förutom att man inte kunde kramas. Får dock träffa henne om mindre än en månad då vi ska se The Fooo Conspiracy live tillsammans. ÄR SÅ TAGGAD!!
 
 
Vad har ni gjort i sommar då? :)

Kommentarer
Postat av: Paulina

Tre veckor tills vi träffas!!!!! Vill också träffa dig hehe

2015-08-18 @ 22:13:50 / URL: http://pavvoishere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo