Utkast från nya novellen

2015-02-08 @ 16:58:00
"Cassies perspektiv:

Hela familjen var påväg till Stockholm. Ja vi åkte bil med mycket av våra saker. Våra möbler var redan där. Det värsta med att flytta till Stockholm var nytt hus,ny skola, nytt allt. Jag kunde komma på 100 saker som var negativa med att flytta. Min lillasyer var hur glad som helst. Hon visste redan vilka som skulle vara våra grannar. Hon sa att det var någon Oscar Molander från The Fooo Conspiracy. Hon var typ ett fan av dom och hon pratade 99% av dagen om dom. Jag? Jag tyckte att dom var 4 fjollor som inte kunde dansa eller sjunga. Men det höll jag såklart för mig själv annars skulle hon dampa sönder.

När vi väl kom fram till huset började ta våra saker från bilen. Jag kollade på våra grannars hus. Framför ena huset såg jag 3 moppar. Antar att han där Molander hade sina bandmates där. Min syster fangirlade.
- OMG TÄNK OM ALLA 4 ÄR DÄR OMG OMG OMG , nästan skrek hon.
Jag suckade och gick in med mina saker. Vi hade fortfarande inte bestämt rum osv. Vi satt alla lådor i hallen. När jag kom ut så var grannarna ute inklusive Molander och hans kompisar. Jag ignorerade dom medans miin lillasyster stod och tog bild med dom. 
- Det där är min storasyster Cassie, hörde jag hon säga till dom.
Kände även Molanders ögon i min rygg. Jag gick in med flera lådor. När jag kom ut sen så hjälpte de flesta av grannarna med att bära sakerna.

När allt var inne var det dags att bära in sakerna i de olika rummen. Vi började med köket eller ja mina föräldrar gjorde det medans jag satt mig ute på trappan. Jag såg killarna åka iväg på sina mopeder. Efter en stund gick jag in igen och gick till mitt nya rum. Jag började packa upp mina saker."

 

Jag började med en ny novell för några dagar sen.Om ni vill läsa den så finns den på wattpad och den heter Love me like you do. LÄNK!

 

Kommentarer
Postat av: Photo by E M E R E L L A

Låter som en spännande bok :)

2015-02-08 @ 20:59:35 / URL: http://emerella.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo