Min dag

2015-07-24 @ 08:29:31
 Torsdag och inte så många dagar kvar av rockoff nu.Steg upp halv 9 för att duscha, hade bestämt igår att jag skulle möta Alexandra och Moa vid halv 1 för att försöka träffa Samir och Viktor. Efter duschen åt jag frukost och drack en kopp kaffe.Låter det gammalmodigt att jag skrev sådär? Kanske lite. Satt mig vid datorn sen för att redigera ihop videos från igår och lägga upp på youtube. 
 
Efter det så gjorde jag mig redo för att gå ner och träffa Moa,Celic,Aina och Alexandra. Vi lyckades inte träffa Samir och Viktor då men dom såg oss från bilen och log.Sen var vi inne på området och efter typ 20 min så började det regna så vi ställde oss under ett tält på vuxen sidan och då typ börja Samirs pappa prata med oss för han stod där och fixade till signeringen osv. Men det var najs att hänga med honom för han var asskön. När det inte ösregnade så mycket mer så gick vi till radio x3m tältet och hängde med Frillan och Prillan. Janne drog typ direkt??? antar att det blev för mycket tjejer där. Men han hälsade iallafall sen åkte dom till hotellet. Stod där i typ 2 timmar kändes de som.
 
Sen åkte tjejerna hem och jag gick för att äta middag på koti pizza.Vi träffades igen vid halv 6 och ställde oss och köade för att få komma in. Dom öppnade vid 6 och då gick vi och tog plats vid scen. Moa och Celic satt kvar och Alexandra och jag gick till radio x3m som sände live. Passade på att köpa keps där det står fuck perfection av samirs pappa sen satt vi oss vid scen. Vi var alltså 2 timmar för tidigt men det var värt det.
 
Konserten började 20:15 och höll på i 30 minuter ungefär sen ställde vi oss i kön till signeringen. Stod i en kö i 2 timmar till och sen var det klart. Träffade Kevin alltså deras låtskrivare. Han var fettgullig. Samir och Viktor var typ asglada också så jag blev själv asglad. Samirs pappa gav oss varsin signerad poster också och var asglad att se oss igen? 
 
Kvällen blev en success och idag ska jag se Miriam Bryant och Teddybears djset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo