Min dag

2015-07-26 @ 07:59:18
 Lördag och sista rockoff-kvällen eller dagen whatever ni vill kalla det. Vaknade kvart i 9 satt mig i köket med mamma en stund. Åt frukost och tog en kopp kaffe. Bra morgon kan man kalla det  Sen satt jag mig här. La in bilder i datorn från igår. Efter det var det dags att duscha och börja fixa sig lite smått.Gick ner för att se om jag skulle ha tur att träffa Norlie&KKV och hade 50% tur iallafall. Träffade Norlie 2gånger på typ 1 timme. Först vid hotellet och sen inne på rockoff-området. Stelt att han kom ihåg mig hahaha.
 
Kom hem vid 5 och då åt jag och bytte om pga hade börjat få kallt i shorts. Gick ner kvart i 6 igen för att köa till norlie&kkv. Satt vid scen i regn så var genomblöt när dom började. Dom var grymma iallafall. Hade redan hört dom på soundchecket och det lät ju redan bra då.
 
Mötte Wanja och Heidie så stod med dom men sen letade vi upp Celic,Moa och Sophie. Vi gick hem till mig pga det ösregnade och vi ville sitta i värmen en stund före Petter börja. Vi gick ner typ lite före kvart i 11 och ställde oss i publiken. Han höll på i typ en timme. Vi gick ut före det sluta pga ville hitta bra plats till fyrverkerierna. Ställde oss med alla fyllon i stadshusbacken som skrek haha. Gick hem efter det iallafall. Genomblöt och förjävlig. Somnade vid 1.
 
Dagen överlag var fett bra och Norlie eller Sonny var jättegullig!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo