Min helg & Stockholm

2015-07-13 @ 16:15:00
 Då är helgen slut och vad har jag gjort denna helg? Ja i fredags så träffade jag Klara som jag har lärt känna via twitter. Var med henne i en timme och sen sa vi hejdå och jag gick hem för att sola. Låg ute ganska länge och jag fick faktiskt lite färg. På kvällen sen blev det att åka till mormor ett tag och sen till sparis för att handla.
 
Lördagen så spenderade jag i Stockholm. Steg alltså upp ganska tidigt eller egentligen så kunde jag inte sova så vaknade en timme före min mobil ringde. Låg ju dock kvar i sängen. Duschade direkt sen och försökte äta men klarade inte av att äta. Var typ nervös så därför kunde jag inte äta. Båten gick halv 8 så då köpte jag drickyoghurt och chillade på båten. Somnade en stund och sen var det bara att gå till taxfreen för att köpa något litet att äta på bussen alltså godis. Var framme i Kapellskär vid 9 svensk tid och då var det bara att springa till bussen.Sov halva resan till Stockholm och sen fick jag vänta en stund på Julia och Sandra på CityTerminalen. Vi gick runt i gallerian och shoppade. Sen passade dom på att äta på donken. Sen sa vi typ hejdå till Sandra och Julia och jag gick till centralen. Hon var med mig en stund till sen skulle hon gå och jag skulle vänta på Jocke.Fick dock vänta i typ en timme men det var skönt att inte behöva gå runt själv. När han kom gick vi direkt till drottninggatan mest för vi hade ingen aning vad vi skulle göra. Dock gick vi till MAX vid kungsträdgården för att äta eller ja han skulle äta. Missade nästan bussen pga vi hade typ nästan gått till slussen. Men hann precis med min buss. HALLELUJAH. Sa hejdå och gick åt olika håll iallafall fast han följde med mig till bussen bara för att se att jag kom med den. Båtresan hem var astråkig iallafall.
 
Söndagen spenderades på soffan hemma. Var alldeles för trött för att göra något. Antar att det blir så när man är uppe allt för länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo