Sammanfattning av rockoff 2015

2015-07-26 @ 19:20:00
Då är rockoff över för i år. Hur har dessa 9 dagar varit då? Jag skulle säga att dom har varit grymma. Jag var på 7 av dom 9 dagarna och det har för det mesta varit fint väder. Förutom i slutet och tredje dagen. 
 
 
Vilka var då bäst enligt mig? Jag skulle lätt säga Norlie&KKV,Måns Zermerlöw,Vigiland och Petter. Men egentligen var alla artister bra och det har faktiskt varit mycket folk på alla kvällar. Vilket är ganska coolt med tanke på hur vädret t.ex var igår då det ösregnade hela kvällen.
 
 
Vad var roligast under dessa dagar? När Molly frågade upp mig och Alexandra på scen med 8 andra ur publiken för att dansa. Det var sjukt kul. Lite stelt men sjukt kul. En annan sak som var rolig var att hänga med Janne,Fredrika och Pernilla från radio x3m. Så sjukt trevliga människor!!
 
 
Sämsta då? Ja det var ju ganska lätt. Får säga vädret igår pga det var inte direkt kul att köa i 2 timmar i regn som blev till ösregn. Var genomblöt när Norlie&KKV skulle börja. Men blev ännu blötare på Petter. Alltså t.o.m mina underkläder var blöta så det kändes liksom lagom mysigt.Dessutom fick man ju inte ha paraply vid scen då man kan skada folk osv. Det gick inte ens att gå med paraply utanför området pga det blåste så det gick nästan sönder typ.
 
 
Vilka artister träffade jag i år då? Jo jag träffade Sonny (Norlie), Samir och Viktor. Dessutom dom från radio x3m,Samirs pappa och Kevin Högdahl som har skrivit Samir och Viktors låtar. Vem av dom var trevligast då? Jag får nog säga Sonny även om det var stelt då jag träffade honom 2 gånger på 1 timme och han kände igen mig. Men hans kramar är så gosiga, man vill liksom bara stå och kramas med honom hela dagen.
 
 
Under dessa dagar har jag skrikit så pass mycket att jag är hes och hoppat och köat så länge så att jag knappt känner mina ben. Men det är då man vet att det har varit en bra festival right? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo