Mina tankar kring att Zayn hoppa av

2015-03-26 @ 16:20:56
Igårkväll tweetade 1DHQ en länk till ett facebook-inlägg. Texten till länken var " Statement". Först trodde jag att det var något om OTRA. Att typ den var inställd men sen när jag klickade på länken och fick se vad det stod gick mitt hjärta i bitar. Zayn hade valt att hoppa av One Direction. För er som inte sett inlägget så kommer det här:
 
 
”We’re here for as long as the fans wants us”.
 
 
I början av April förra året slog killarna tillbaka mot alla rykten om att bandet var påväg att splittras. Niall var extra tydlig att dom skulle finnas så länge som vi directioners ville det. Ca 7 månader senare hoppade en av medlemmarna av. Det One direction som vi och miljontals directioners över världen, lärde känna existerar inte längre.
 
I juni förra året bildades en kilometerlång kö utanför Friends arena strax efter halv 6 på morgonen och kön fortsatte att växa medans timmarna gick och samma procedur skulle upprepas dagen efter. Directioners åkte till Solna för att se bandet en första,andra,femte eller tionde gång. X-Factor - domaren Simon Cowell sa för några år sedan att bandet är ett verk av fansen.Att de aldrig kunde ha bli störst om inte fansen hade velat det.Om vi inte hade spridit deras musik och hajpen över landsgränser,omöjligheter och hinder så snabbt och så tidigt som vi gjorde. Man kan säga att bandet byggdes i en symbios med en fanbase som kommit att bli en av världens största och mest lojala. 1D var inte ett band som slog igenom och sedan ”fick fans”.
De var, och är, ett band som vandrat hand i hand med fansen hela vägen.
 
Ja, att Zayn Malik lämnat One Direction hade kunnat vara slutet för världens största pojkband.
Och knappt 24 timmar senare är det svårt att säga exakt vad som kommer att hända, exakt vad det innebär för musiken, för Harry, för Louis, för Liam, för Niall, för alla slutsålda shower, för alla outsålda shower, för nästa album och framtiden i sig. 1D tappade en medlem och en hel värld sörjer det.
 
Men, i slutändan så hade Niall Horan alldeles rätt för elva månader sedan.
One Direction kommer alltid att vara One Direction så länge fansen vill det.
Zayns plats står tom för alla fans att fylla, eftersom fansen alltid varit bandets allra största framgång. Hur de tillsammans byggt en oslagbar, stabil och lojal bas över hela jordklotet. Det är upp till oss directioners nu.
Och One Direction, det band vi kommer lära känna från och med nu, kunde därför inte vara i tryggare händer.
 
_________

Lite av texten är skriven av Frida Söderlund men all cred till henne. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo