De senaste dagarna

2015-09-14 @ 18:30:48
Då är jag hemma från jobbet och hemma från min resa. Ja jag kan ju börja med att säga att jag har varit borta i ett dygn. Spenderade tiden i Stockholm för er som inte visste det. Vad har jag då gjort under dygnet jag var där? Jo eftersom jag kom dit i Lördags vid halv 11 så hade jag bestämt att jag skulle hänga med Ellen. Hon hade dock glömt sin biljett till konserten vi sen skulle på så vi åkte direkt till Odenplan för att hämta den och sen åkte vi tillbaka till tc för att sedan gå mot Kungsan för att se Apollo 5. Som vi förövrigt typ missade. Sen drog vi tillbaka till tc för hon ville ladda sin mobil och vi satt där en stund. Sa hejdå och väntade på Paulina som skulle komma vid 4-5.
 
När hon väl kom så gick vi till hotellet för att hon ville ladda och jag ville bara chilla en stund. Åt middag på Max och sen begav vi oss mot globen. Den första man träffar där är HejaInternet eller ja Joakim. Han kände såklart igen mig och det var jättestelt? Efter 5 sekunder så kommer Joel och jag typ skrämmer livet ur honom. Sorry not sorry bro. Vi börja köa sen iallafall. 
 
Ni undrar säkert vad för konsert jag var på och jo det kan jag ju berätta.Jag var på The Fooo Conspiracy och konserten var grym. Petter våldgästa under deras cover på Såklart. Började på riktigt gråta då. Han är min förebild liksom. Efter konserten träffade jag på en liten Albin Palmgren aka Vendela Palmgrens lillebror. Han gav världens gosigaste kram och sen var det bara att springa ner till tuben och ta den till tc. Passade på att gå in på coop där och träffade Ebba helt random. Sjukt kul!! Sen spenderade vi kvällen på hotellet. Somnade vid 1 typ.
 
Dagen efter var det frukost på hotellet som gällde. Åt inte så mycket dock för det var så mycket folkdär och jag fick typ panik. Sen bestämde vi oss för att gå till 7eleven som typ låg utanför. Vi checkade ut vid 12 och jag hade bestämt att jag skulle träffa Johanna kvart över så vi typ sprang till plattan. Märkte inte ens när hon kom springandes mot mig hahahah så fint. Snackade med henne och Isa ett tag sen sa vi hejdå och jag och Paulina började vår shopping. Köpte dock inget så det var mindre kul. 
 
Vid 4 typ så satt vi oss på Espresso house i cityterminalen mest för att jag var trött och höll på att ge upp om att få träffa Johan Hammenfors från idol. Direkt när vi kom in på espresso house säger paulina "är det inte Johan som sitter där?" kollar bakom mig och jo tamefan det är Johan. Så när han och 3 andra idoler skulle gå därifrån så tog jag bild och kramade honom. Så värt det och var så glad efteråt.
 
Åkte hem vid 6 så sa hejdå till Paulina då. :( Kom hem vid halv 12 och la mig direkt pga skulle på jobb idag. Det var iallafall det jag gjorde i helgen. Bilder kommer senare när jag orkar haha. Vad har ni haft för er i helgen? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo