Exakt en vecka

2015-09-05 @ 17:28:44
Idag är det exakt en vecka tills jag åker till Stockholm för att gå på The Fooo Conspiracy's enda Sverige-spelning i år. Jag kommer alltså vara borta Lördag-Söndag men det kommer ju såklart komma inlägg som jag fixar dagen före jag åker.Jag kommer inte bara gå på konsert då jag är där utan jag kommer också träffa Paulina, finaste Jocke,Johanna,Ellen m.flr. 
 
 
Har inte träffat Paulina sen förra året så det är dags att vi nollställer det tycker jag. Dessutom är det lite mer än en månad sen jag träffa Jocke och vi båda har varit taggade inför att träffats igen? Don't ask me why för jag vet inte varför han har varit taggad. Från min sida har jag varit taggad pga jag vill se om det kommer bli något mer mellan oss. Jag berättade ju för honom för någon vecka sen att jag hade fallit för honom och vad jag märkte tog han det bra. Vet ju dock inte vad han känner så är inte så säker på att det blir något mellan oss. Dessutom fungerar väl inte distansförhållanden?
 
 
Söndagen kommer att spenderas med Paulina på Stockholms gator. Shop til we drop typ. Måste ha en ny jacka och lite nya kläder. Åker hem på söndagkväll så vill hinna träffa så många av mina vänner när jag ändå är där liksom. Dessutom vill jag ju träffa Jocke såklart. 

Kommentarer
Postat av: CAICAIS.BLOGG.SE~

Åh vad kul!

2015-09-05 @ 18:44:27 / URL: http://caicais.blogg.se
Postat av: MADDISENJ.SE

Vad roligt!!

2015-09-05 @ 20:55:36 / URL: http://maddisenj.se
Postat av: Paulina

I'm so excited and I just can't hide it~

2015-09-05 @ 21:36:48 / URL: http://pavvoishere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo