3 favorit filmer

2016-04-11 @ 12:12:00
 
Mitchie Torres är en helt vanlig, amerikansk tjej. Hennes familj har inte så mycket pengar men det hindrar inte hennes stora passion för musik. Mitchie vill åka till musiklägret Camp Rock men har inte råd. Då hennes mamma, som är kock, får uppgift att jobba i köket på Camp Rock får Mitchie följa med om hon lovar att hjälpa hennes mamma i köket, vilket ska förbli en hemlighet. Samtidigt anländer stjärnan Shane Gray till lägret. Han är en stöddig typ som inte uppskattar något. Men när han träffar Mitchie får hans attityd en fartfylld vändning. Mitchie ljuger att hennes familj är rik och att hennes mamma jobbar på ett stort musikföretag för att passa in. Men när sanningen kommer fram äventyrar det vistelsen på lägret och relationen med Shane.
 
 
 
När 15-åriga Lola dumpas av sin pojkvän så sätter hon siktet på hans bästa vän. Hon påbörjar sitt sexuella uppvaknande och experimenterar med droger. Under Lola's vedermödor kämpar hennes omedvetna 40-åriga mor med att gå vidare från sin skilsmässa.
 
Jerrica Benton ärver hälften av ett skivbolag, Starlight Music, när hennes far dör. Den andra halvan går till den giriga Eric Raymond som planerar att själv ta över det och marknadsföra den högljudda och stökiga gruppen The Misfits. För att Jerrica ska kunna fortsätta driva det fosterhem hennes föräldrar även lämnat efter sig, så krävs pengar. En kväll avslöjas en speciell gåva från hennes far, i form av en holografisk dator, Synergy, och ett par örhängen med mikroprojektorer. Med hjälp av dessa kan Jerrica skapa ett hologram över sin kropp och bli den mystiska sångerskan Jem. Tillsammans med sitt band, The Holograms, utmanar hon Erica Raymond och The Misfits.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo