En sak jag stör mig väldigt mycket på...

2016-04-28 @ 17:13:49
En sak som jag har börjat störa mig på mer och mer för varje dag är hur killar TROR att man är en manshatare bara för att man är feminist. Alltså nej. Snälla.Hur egoistiska får man vara?Jag hatar inte män. Jag hatar bara deras beteende. Hur dom kan tro att dom är något som dom inte är och hur dom ser på oss kvinnor. 
 
 
Och sen dethär med att så fort dom får reda på att man är feminist och dom tror det är okej att kalla en för hora,pyskiskt sjuk osv. Men ursäkta? Sen när säljer jag min kropp för sex? Och vänta va? Så jag är psykiskt sjuk och behöver hjälp bara för att jag vill att samhället ska vara mer jämnställt? Okej där går gränsen.
 
Det finns mycket man inte ska skämta om och en av sakerna är psykisk ohälsa. Om ni inte fattar det så lär er förstå. 
 
 
En annan sak jag stör mig på när det gäller detta är hur killar TROR att alla vill ha dom. Nu citerar jag en av alla 1000 fuckboys där ute i världen "Waw min pilifjon vill aldrig sova den e uppe så fort den såg din bild vad ska jag göra? :(" Ursäkta det där är så äckligt. Bara ett bevis på hur ni killar ser oss tjejer. Men newsflash vi är så mycket mer än sexobjekt. Och alla vill inte ha dig. Om jag vill ha dig så säger jag nog det. 
 
Nu kommer jag säkert få sura män som hotar mig. Men ursäkta för att jag säger något som faktiskt är min åsikt och ja jag skulle kunna skriva 1000 sidor om detta men gör inte det för jag orkar inte skriva ner allt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo