Min helg

2016-08-30 @ 16:18:25
Ja helgen är ju slut nu och jag har inte haft ork att skriva om helgen alls. Så förlåt för det typ. Men gör de liksom nu istället. Ja som sagt i fredagskväll åkte jag till Stockholm nästan direkt efter jobbet. Träffade Erina på bussen till Stockholm så hade någon att prata med lite före man typ somna. När vi väl var framme vi cityterminalen så passade jag på att fylla på mitt SL-kort och sen dra ner till tc för att möta Dennis. Hann snacka med Erina ännu mer då för hon var också där haha. När han kom så drog vi hem till honom och "kollade" på Tarzan-filmen.  Vi la oss vid 1. 
 
Nästa dag vakna vi typ 11 och var jättesega på att fixa oss osv. Åt frukost,sminkade mig och bytte om. Klockan var väl närmare 1-2 när vi drog till stan. Gick runt ett bra tag. Köpte knappt inget dock. Vid 4-5 kom Julia så då åt vi middag på Jensen ( bilden japp ). Slog följe till tunnelbanan sen och sa hejdå och vi drog hem till honom igen. Vi kollade på film till halv 1.
 
Sista dagen vakna vi typ en halvtimme före alarmet. Så vi myste lite och sen steg vi upp och lagade pannkakor ( eller ja han lagade ). Sen var det bara att vila lite efter frukosten och packa. Åkte hem vid halv 1. Var jättejobbigt.
 
Var hemma vid 6 men orkade inte blogga då så ja förlåt. Men typ de gjorde jag i helgen. Hade en jättemysig helg med finaste :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo