Resumé av 2015

2016-01-05 @ 18:27:37
Det har snart gått en vecka av 2016 och jag har inte skrivit en sammanfattning/resumé av 2015 än. Oroa er inte, det kommer komma nu.
 
För det första året 2015 var helt okej för mig, fanns mycket som jag skulle kunna ha ändrat på osv men är ändå överlag ganska nöjd med året. Under 2015 har jag bland annat varit med om värsta kaoset på plattan under fooobuzzkillzoo,jag har tagit examen och blivit 19 för att nämna några saker.
 
Vad var då det bästa med 2015? Finns mycket. Men t.ex att jag träffade Jocke och lärde känna honom. Det är även en sak jag inte ångrar. Sen en annan sak är ju att jag tog examen. Kändes så otroligt och även om jag saknar klassen så är det ganska skönt att slippa skolan. Jag har fått dansa med Molly Sandén på scen i somras under rockoff. Haft front row till Eric Saade,träffat min saknade Paulina och träffat Johanna för första gången.
 
Vad var det sämsta med 2015? Att jag behövde säga hejdå till klassen,mina lärare och yrkes. Även om det inte var sista gången jag skulle träffa klasskompisarna osv har faktiskt träffat några dom senaste dagarna. Sen skulle jag även säga att vädret har varit det sämsta.
 
Finns så mycket jag skulle vilja skriva om 2015 men då skulle de bli som värsta dagboken och det orkar jag faktiskt inte med. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo