Vad har hänt dessa senaste dagar?

2016-06-14 @ 17:42:16
Ja då har jag alltså kommit hem från Stockholm. Eller ja jag har varit hemma halva dagen så eh ja. Vad har då hänt? Jag åkte ju i Lördags morse och fick vänta på centralen på Paulina i typ 2 timmar. Så passade på att äta lite och leta upp spåret typ. När hon kom så drog vi till hotellet för att fråga om rummet var klart vilket de inte var så vi lämnade in våra väskor där och sen gick vi runt på stan. Träffade Elin så vi var med henne en stund. Fikade på Espresso House och sen till hotellet. Vid 5 kanske så drog vi ut och fotade lite. Sen kom vi nästan försent till middagen med Paulinas syster och hela gänget. Vi åt på Vapiano i Skrapan sen drog vi till Arlanda för Paulina ville försöka träffa Little mix. Vilket egentligen var dumt eftersom kändisar brukar inte egentligen ta vanliga flyg. Sen till hotellet igen. Somna vid 12 typ.
 
 
Söndagen spenderade vi på Grönan. Vi köade från 1 till 8 för att se Little mix. Vi fick ganska bra platser ändå. Dock höll jag på att svimma så jag fick gå längre bak. Konserten var iallafall sjukt bra men det var fan skönt att komma till hotellet sen efter vi hade varit till Coop och Espresso House. Somna typ 1 eller något sånt.
 
 
Gårdagen spenderade vi på stan och shoppade hela dagen. Fick lite saker med mig hem iallafall. Inte allt för mycket men lagom mycket dessutom ville jag inte köpa slut mina pengar då jag behövde pengar på båten också. Var uppe till 10-11 något sånt.
 
 
Idag var det bara att stiga upp vid 5 och duscha och fixa sig för att sedan ta bussen vid 7. Hann handla på coop och fika på espresso house precis lagom före bussen också. När jag kom till Åland så mötte Alexandra mig och vi for in till stan för att luncha på hesse. Lagom gott får man väl säga ändå. Sen skjutsa hon hem mig. Resten av dagen har jag gjort nada. 
 
Vad har ni gjort dessa dagar jag har varit borta? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo