Har tänkt på detta aslänge

2016-03-23 @ 16:13:28
Jag har tänkt på några saker jättelänge. Det handlar om oss tjejer och killar. Inte något farligt men något som stör mig verkligen jättemycket. Och nej det här är inget hatinlägg till er killar eller er tjejer för alltså detta är bara mina åsikter, ni behöver alltså inte hålla med eller något. Jag kände bara att jag behövde ta upp detta.
 
 
För det första varför ska allt de vi tjejer ska ha vara så dyrt? Jag menar p-piller,smink,mensskydd osv. För mig så blir p-pillrerna att kosta 75 euro för 6 månader alltså 694 kronor. Det blir alltså 150 euro per år (1389 kronor). Det är ju sjukt eller?  Sen beroende på vad man använder för smink osv så blir det ju olika kostnader hela tiden. Mensskydd blir ju åtminstone över 100 kronor per år. 
 
 
Vad är det då som killar behöver betala för? Inte egentligen något förutom möjligtvis kondomer om dom inte väljer att dra en yolo och köra utan. Och möjligtvis typ blad till sina rakapparater om dom nu använder det.
 
 
Varför ska det vara så är då min fråga? Jag menar vi tjejer ska alltså ha råd med det jag har nämnt med en sämre lön än vad killarna får? Hur går det ens till?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo