Min dag + helgen

2016-09-27 @ 16:39:07
Vet att jag inte har skrivit på ett tag och det är mest för att jag inte har orkat men nu har jag typ sparat lite ork och tänker berätta om helgen och min dag. Jag började redan helgen i torsdags då jag och min mamma fick vara lediga. Vi hade så pass lite så vi skulle ändå ha fått sluta tidigare liksom. Så vi var hemma. Jag kunde äntligen ringa prev och byta tid och var alltså uppe redan vid 8? På en ledig dag liksom. Var ner på stan en snabbis och sen på kvällen eller ja närmare midnatt gick jag till hamnen för att möta min fina. 
 
Lördagen spenderade vi mest hemma. Var en stund med Emma för hon jobbade här i västernäs så vi passade på. Handlade saker till lördagsmyset och åt lunch/middag ute. Sen kolla vi på tv hela kvällen och lite film. Söndagen spenderades på samma sätt typ eller ja vi gick ju faktiskt till hamnen före han skulle med båten så han inte missade den. 
 
Det är alltså typ de jag har gjort i helgen. Idag har jag alltså varit på jobb hela dagen. Hade inte så mycket så vi slutade en halvtimme före. Åkte och handlade sen hem. Har kollat på New girl sen dess typ. Älskar hon som spelar Jess såå jävla bra. Vad har ni gjort i helgen och idag då? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo