Resumé av 2014

2015-01-04 @ 15:21:00
Januari:
I Januari hände det inte så mycket. Jag var på årets första konsert och det var alltså Melissa Horn. Januari var alltså ganska långtråkig då det inte hände något förutom det.
 
Februari:
Februari var ganska långtråkig. Det bästa var att jag var till Stockholm under sportlovet. Jag minns att jag måsta vänta på centralen för att Julia hade skola och jag skulle träffa henne för att sedan dra till Östermalm.Precis före Julia kom till centralen så träffade jag Robin Stjernberg helt random och jag ville ju såklart ha en bild. 
 
Efter det så skulle han till tåget så vi sa hejdå och jag väntade på Julia en stund till. När hon kom drog vi till Östermalm för att fira Oscar Enestads födelsedag. Vi stod ute i ösregn och hade sjukt kallt men det var värt det för jag fick träffa 1/4 då plus fick jag träffa Ellen J.
 
Mars:
Jag minns faktiskt inte om det hände något i Mars.I slutet iallafall så dog min småkusin Ida bara 20 år.
 
April:
I början av April blev det konsert igen dock en större konsert än Melissa Horn. The Fooo Experience började i Stockholm/Annexet och jag fick träffa Linnea & Renée för första gången. Snackade även mycket med Freerunningsweden- Joel på konserten om Åland och massa annat.
 
Maj:
Maj 2014 hände det inte så mycket. Fick sommarlov i slutet av Maj och drog till Sverige för att träffa Julia och för att shoppa. Träffade Amir Ashoor för första gången.
 
Juni:
Juni. Månaden då jag blev myndig. Såg 1D & 5SOS live 13:onde Juni med Julia,Aina och Afia.Fick träffa Evelina som jag inte hade träffat på aslänge. Dagen efter konserten fick jag träffa Paulina för första gången och var med henne i några timmar. Vi hälsa på Amir och fikade. Började sommarjobba 15:onde. 
 
Juli:
Jobbade och slet i Juli. Fick träffa min internet-kompis Ronja för första gången och hade sjukt kul med henne även om vi bara satt och pratade i flera timmar. Rockoff festival började och jag blev en del av rockoff-panelen i Nya Åland. Under dessa rockoff-dagar så såg jag bland annat Adrian Lux,Isac Elliot, Daniel Adams-Ray och Albin.Lyckades träffa Albin,Kristin Amparo & Isac Elliot. 
 
Augusti:
Slutade jobba och blev ledig fram till skolan började. 13:onde augusti var jag på The Fooo Vertigo konserten på Skansen i Stockholm med Julia. Träffade bland annat Lou,Jennifer,Elin & Frida den dagen. For hem dagen efter och hann va i skolan på fredagen för att sedan åka till Stockholm igen. Var på sommarkrysset med Aina för att se Isac Elliot. Lyckades träffa Alexandro Duchen och Kenny Lantz.
 
September:
I September fick min klass ett uppdrag att göra en film om skördefesten så vi blev uppdelade i grupper och fick fara runt under de 3 dagarna som skördefesten höll på. 
 
Oktober:
I Oktober hände det inte så mycket. Mitt tråkiga liv tog över nej skoja på höstlovet var jag till Stockholm suprise? Skulle ha träffat Julia men hon blev sjuk så jag fick gå runt i Stockholm ensam. Träffade Olivia och fick min idol-final biljett. Vi råkade springa på Paow,Jasmine,Joakim,Kristian och Smail från ph på cityterminalen. 
 
November:
Var ut på krog med Aina eftersom hon blev myndig. Var på sacomässan i Älvsjö. Passade på att träffa Ellen K och vara med henne en stund inne i Stockholm.Var fett kul att träffa henne.
 
December:
December och årets sista månad gjorde jag inget. Fick inspiration till att göra om min skrubb till en myshörna typ.Har dock inte hunnit komma så långt än eftersom jag måste bli av med alla saker jag har där.Vad mer hände i December? Årets sista konsert var Cleo och Kristin Amparo. Skulle ha varit på idolfinalen men jag valde att sälja biljetten och dra på en gratis-konsert här istället. Träffade Kristin och Cleo efter konserten.
 
Detta var en liten resumé av 2014. Hände ganska mycket och jag var i Stockholm asmånga gånger. Hur var ert år? :)

Kommentarer
Postat av: Perlita Nuñez

Hej!
Fin blogg du har!

Jag hoppas du haft en underbar dag.
Checka gärna in min nya blogg!

Kram!

2015-01-04 @ 21:32:53 / URL: http://perlitanunez.blogg.se
Postat av: Paulina

MIIIIG

2015-01-04 @ 22:28:01 / URL: http://pavvoishere.blogg.se/
Postat av: Linnéa Thell Jansson

- Så lite så :)

2015-01-04 @ 23:29:47 / URL: http://linneajthell.blogg.se/
Postat av: Sanna

Du verkar haft ett rätt så roligt år ändå! Mitt 2014 har varit rätt tråkigt men 2015 ska bli bra. Har du några planer inför det nya året?

2015-01-05 @ 03:07:20 / URL: http://skoldsanna.blogg.se
Postat av: linah

vilka snygga hörlurar!

2015-01-05 @ 10:25:54 / URL: http://linah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo