Rockoff-sammanfattning

2016-08-08 @ 17:59:01
Årets rockoff är slut för längesen och jag känner mig äntligen redo att göra någonslags sammanfattning av de hela? Kan man ens kalla de för de liksom? För det första om ni inte visste det är rockoff alltså en festival här i mariehamn som alltid äger rum i juli. 
 
 
I år ägde festivalen rum mellan 22 och 30 juli. Alltså lite mer än en vecka och det började som sagt på fredag. Dom jag hade sett mest framemot var nog Tungevaag och Raaban men även det vet du och Daniel Adams-Ray. 
 
 
Vilka uppträdde då? Jo det var 2/3 artister varje dag. Och alla som uppträdde var Rebecca&Fiona,Ison&Fille, Peg Parnevik,Tungevaag & Raaban,5ive, Lisa Ajax,Broken Door,Moa Lignell,Takida, Samir&Viktor,Daniel Adams-Ray,KAJ, Art Nation,Sabaton,Miriam Bryant,Freddy Kalas,Tjuvjakt,Vengaboys,Smokie,Smilo,The Sounds,Patrik&Uno,De vet du & Alphaville.
 
 
Alltså var det ju ganska bra artister som spelade. Jag var ju nästan på alla, vissa kände jag att jag inte ville se så jag stannade hemma och sov istället. Behövde ju sömn efter alla sena nätter osv. Plus jobbade jag ju under festivalen så orka knappt gå ner heller.
 
 
Många av artisterna blev jag otroligt överaskad pga dom var bra bland annat Smilo och 5ive. SÅ HANDS UP FOR ER ASSÅ!!  Finns inte så mycker mer att berätta haha.
 
Kommer en video-sammanfattning också så att ni vet! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo