Min helg

2016-02-28 @ 18:51:56
Då har jag äntligen kommit hem efter helgens bravuder/bravader vad man nu säger. Jag spenderade den i Stockholm som sagt och jag kom dit redan i fredagskväll. Då mötte Jocke mig och vi gick ner för att möta Paulina. Drog till hotellet med sakerna och sen gick vi runt och åkte runt i Stockholm för att leta upp en bar som inte hade 21 årsgräns. Det gick ju som de gick. Men jag är nöjd fick spendera tid med Jocke. Och såklart med Paulina. Kom till hotellet vid halv 3 sen igen och vi la oss och sova direkt.
 
Lördagen spenderade vi först i Solna på Mall of scandinavia. Förstår verkligen inte hypen över det för alltså öhhh???? Sen for vi till Hötorget och var där i någon timme för att sedan möta Julia. Hade verkligen saknat henne så åhhh. Åt på Donken pga var fullt med folk på Max i kungsan och vi såg ju faktiskt BENJAMIN FUCKING WAHLGREN. Han var så fin. Vid 5-6 så sa vi hejdå till Julia som skulle dra hemåt. Vi åkte istället till Liljeholmen för att dra till Ica Kvantum. Mysigt med äventyr. Sen till hotellet igen och kolla på mello och sen sova.
 
Orkar inte berätta om söndagen för idag har det verkligen inte hänt något speciellt. Åkte från Stocholm vid halv 1 och kom hem för någon timme sen. Äntligen hemma typ. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo