The Fooo Conspiracy - Who Doesn't Love Love

2016-11-28 @ 17:53:35

Min dag

2016-11-26 @ 17:09:24
Lördag idag, vaknade väl vid 10. Tvättade håret direkt och åt frukost. Sen var det bara att börja fixa sig. Sminkade mig och bytte om. Efter det var det ju bara att gå ner på stan. Har fått nästan alla julklappar handlade, har typ bara 2 kvar nu. Kom hem vid 3 och sen dess har jag inte gjort så mycket. Fixat upp nya gardiner i rummet och sen typ inget mer. Vad har ni gjort idag? :)

Norlie & KKV - Alla våra låtar

2016-11-22 @ 17:18:29

Outfit

2016-11-18 @ 18:10:09
 

Icona Pop - Brightside

2016-11-17 @ 16:34:31

Helgen som var

2016-11-14 @ 16:59:44
Jag tog helg i fredags och hur spenderade jag då den? Jo hemma och kollade på film och massa annat. Tog det alltså ganska lugnt.
 
 
Lördag var det dags att göra massa saker. Hade planerat att dra ut på arken på kvällen så gick ner på stan för att köpa alkohol och för att klippa mig. Efter jag hade klippt mig så hängde jag med Aina en stund. Vi var till Maxinge och sen for vi hem till mig. Hann bara vara hemma i en timme så for mamma och hämtade Rasmus och Zacke. Hon hade bjudit in dom på trerätters middag. Vi åt och drack länge sen vid 8 kom Alexandra hit och kvällen spåra. Vi fick skjuts till arken dock var vi inte där sålänge och jag tog taxi hem.
 
 
Söndagen spenderades i soffan framför flera filmer och serier. Var väl lite bakis och astrött så det var bara skönt. Beställde hem mat och var allmänt slöa!
 
Vad har ni gjort i helgen? :)

Lite höstfeeling

2016-11-13 @ 16:16:32
 

Little Mix - Shout Out to My Ex

2016-11-11 @ 18:38:26

Even sunsets have its ending

2016-11-09 @ 18:22:43
 
 

Helgen som var

2016-11-08 @ 17:50:23
Jag tänkte ta och berätta lite om helgen som var för jag har inte skrivit ett sånt inlägg på länge. Men iallafall jobbade på fredagen till kvart i 4 och efter det for jag hem direkt.Tog en snabbdusch,hann äta lite och sen packa de sista. Sen var det i princip bara att gå ner till hamnen och ta båten till Sverige. Båtresan tog inte allt för länge och hade som tur var sällis på båten och bussen. Köpte massa alkohol som Dennis ville ha och han fick bära allt. Blev lite kaos då han väntade vid bussen men jag såg honom inte så jag gick ner till tc dum som man är liksom. Kom hem till honom och kollade på film.
 
 
Vi sov till 10 på lördagen och åt frukost medans vi kollade på lite serier. Sen började vi fixa oss och vid 2-3 så gick vi ner till bussen som skulle ta oss till kungens kurva. Var iskallt ute verkligen men det var absolut ingen snö. När vi var i Kungens kurva så gick vi till ÖB,Jula,Rusta osv. Köpte i princip bara godis och klädhängare på dom ställerna och en shaker till mina proteinshakes. Dubbelmoralen jag har där asså HAHAH.  På H&M shoppade vi båda loss. Vi kom hem vid 4-5 och började måla om hans kök då han hade köpt färg. Vi gjorde de till 12 typ och sen åt vi middag aka Köttfärssås och spagetthi som han var så duktig och laga. Är tillsammans med en mästerkock and I freaking love it. Vi var väl uppe till halv 2 kanske.
 
 
Söndagen gjorde vi de sista med köket, jag tog ett välförtjänt bad och packade. Var även snäll och diskade åt honom för well man är ju en hemmafru nästan iallafall. Sen vid halv 12 gick vi till tunnelbanan då jag skulle till tc. Han kunde dock inte följa med dit då han måsta vara hemma och vänta på sin familj osv men vi sa hejdå och jag tog tunnelbanan in till tc. Sprang till cityterminalen och checkade in hos viking line och sen ut till bussen där jag mötte pappa och Birgitta. Vilket betydde att jag inte behövde vara ensam osv. Fick även skjuts hem från hamnen. 

Simon Samaeng -This town

2016-11-07 @ 18:37:59

Solnedgång

2016-11-06 @ 18:43:31
 

Hur träffade jag Dennis?

2016-11-02 @ 18:16:32
I början av 2016 matchades jag med en kille vid namn Dennis på tinder. Han började skriva och skicka massa roliga gifs osv. Efter ett tag frågade han efter min snap, han fick min "anonymma" snap som jag brukar ge ut till folk från jodel och tinder för jag använder ändå knappt snap mera osv. Vi började snapa konstant i några månader. Jag kände redan då att han var någon som jag kunde falla för. Han var fin, han var snäll och han fick mig att le & skratta med sina dåliga skämt.
 
 
Under/före sommaren tappade vi kontakten och jag började träffa andra. Om man ens kan kalla det för absolut inget hände mellan oss och well han dumpade mig i juni. I slutet av augusti så snapa Dennis helt plötsligt "eeey jag och en kompis kommer till åland imorgon" så jag tänkte varför inte träffa honom och visa honom runt i stan då han aldrig hade varit här. Vi bestämde att vi skulle träffas efter jobbet en dag. Minns att jag var hur nervös som helst men sen när jag träffade honom så var det typ som att vi hade känt varandra hela livet. Vi gick runt och pratat om allt mellan himmel och jord hela kvällen. Så sa vi hejdå och han kysste mig. Jag kommer ihåg att jag var förvirrad efteråt för tekniskt sett ville jag inte ha ett förhållande då i och med att jag var fortfarande inte över han jag hade träffat under sommaren typ.
 
 
Före han skulle åka hem till Stockholm igen så bestämde vi att vi skulle hänga ännu en gång. Dock hos mig. Vi kollade på Another teen movie och skrattade medans vi drack lite. Nothing weird liksom. I slutet av kvällen innan han skulle tillbaka till Hammarland där han var så kunde vi liksom inte hålla oss längre och kysstes typ heeela tiden. 
 
 
Det var ungefär så vi träffades och såklart när han kom hem så snackade vi massa via messenger och fick reda på att han hade kallat mig för "sin tjej" till sin pappa och då gjorde jag väl de typ officiellt. Det blir alltså 3 månader sen nu om .11 dagar. Kunde inte vara lyckligare! :)

Solnedgång

2016-11-01 @ 18:03:54
 


RSS 2.0