Helgen som var

2016-11-08 @ 17:50:23
Jag tänkte ta och berätta lite om helgen som var för jag har inte skrivit ett sånt inlägg på länge. Men iallafall jobbade på fredagen till kvart i 4 och efter det for jag hem direkt.Tog en snabbdusch,hann äta lite och sen packa de sista. Sen var det i princip bara att gå ner till hamnen och ta båten till Sverige. Båtresan tog inte allt för länge och hade som tur var sällis på båten och bussen. Köpte massa alkohol som Dennis ville ha och han fick bära allt. Blev lite kaos då han väntade vid bussen men jag såg honom inte så jag gick ner till tc dum som man är liksom. Kom hem till honom och kollade på film.
 
 
Vi sov till 10 på lördagen och åt frukost medans vi kollade på lite serier. Sen började vi fixa oss och vid 2-3 så gick vi ner till bussen som skulle ta oss till kungens kurva. Var iskallt ute verkligen men det var absolut ingen snö. När vi var i Kungens kurva så gick vi till ÖB,Jula,Rusta osv. Köpte i princip bara godis och klädhängare på dom ställerna och en shaker till mina proteinshakes. Dubbelmoralen jag har där asså HAHAH.  På H&M shoppade vi båda loss. Vi kom hem vid 4-5 och började måla om hans kök då han hade köpt färg. Vi gjorde de till 12 typ och sen åt vi middag aka Köttfärssås och spagetthi som han var så duktig och laga. Är tillsammans med en mästerkock and I freaking love it. Vi var väl uppe till halv 2 kanske.
 
 
Söndagen gjorde vi de sista med köket, jag tog ett välförtjänt bad och packade. Var även snäll och diskade åt honom för well man är ju en hemmafru nästan iallafall. Sen vid halv 12 gick vi till tunnelbanan då jag skulle till tc. Han kunde dock inte följa med dit då han måsta vara hemma och vänta på sin familj osv men vi sa hejdå och jag tog tunnelbanan in till tc. Sprang till cityterminalen och checkade in hos viking line och sen ut till bussen där jag mötte pappa och Birgitta. Vilket betydde att jag inte behövde vara ensam osv. Fick även skjuts hem från hamnen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo