Hur träffade jag Dennis?

2016-11-02 @ 18:16:32
I början av 2016 matchades jag med en kille vid namn Dennis på tinder. Han började skriva och skicka massa roliga gifs osv. Efter ett tag frågade han efter min snap, han fick min "anonymma" snap som jag brukar ge ut till folk från jodel och tinder för jag använder ändå knappt snap mera osv. Vi började snapa konstant i några månader. Jag kände redan då att han var någon som jag kunde falla för. Han var fin, han var snäll och han fick mig att le & skratta med sina dåliga skämt.
 
 
Under/före sommaren tappade vi kontakten och jag började träffa andra. Om man ens kan kalla det för absolut inget hände mellan oss och well han dumpade mig i juni. I slutet av augusti så snapa Dennis helt plötsligt "eeey jag och en kompis kommer till åland imorgon" så jag tänkte varför inte träffa honom och visa honom runt i stan då han aldrig hade varit här. Vi bestämde att vi skulle träffas efter jobbet en dag. Minns att jag var hur nervös som helst men sen när jag träffade honom så var det typ som att vi hade känt varandra hela livet. Vi gick runt och pratat om allt mellan himmel och jord hela kvällen. Så sa vi hejdå och han kysste mig. Jag kommer ihåg att jag var förvirrad efteråt för tekniskt sett ville jag inte ha ett förhållande då i och med att jag var fortfarande inte över han jag hade träffat under sommaren typ.
 
 
Före han skulle åka hem till Stockholm igen så bestämde vi att vi skulle hänga ännu en gång. Dock hos mig. Vi kollade på Another teen movie och skrattade medans vi drack lite. Nothing weird liksom. I slutet av kvällen innan han skulle tillbaka till Hammarland där han var så kunde vi liksom inte hålla oss längre och kysstes typ heeela tiden. 
 
 
Det var ungefär så vi träffades och såklart när han kom hem så snackade vi massa via messenger och fick reda på att han hade kallat mig för "sin tjej" till sin pappa och då gjorde jag väl de typ officiellt. Det blir alltså 3 månader sen nu om .11 dagar. Kunde inte vara lyckligare! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo