Bloggpaus typisch?

2016-10-28 @ 19:11:20
 
 
 
 
För det första så har jag och Dennis firat 2 månader, blir dock snart 3 månader. Vet absolut inte hur vi orkar med varandra men somehow we do och han gör mig sååå lycklig.Så nästan varje helg de senaste veckorna har spenderats med honom här eller i min favoritstad och hans hem Stockholm. Vi var ut på Arken en helg,han fick träffa några av mina pinglor. Jag har testat Thai-mat med honom ( nej det är verkligen INTE gott) och kollat på när han har spacklat och målat ett rum. Hjälpt till att bygga ett skrivbord. Kollat på allt för mycket film och New girl.
 
 
Sen vad mer har hänt? Har jobbat typ asmycket. Speciellt denna vecka då vi har jobbat över varje dag och börjat en timme tidigare. Men vad gör det? Jag får timmar att ta ut i ledigt efter nyår. Och jag har inget emot att jobba heller, mycket skratt och bra människor liksom. 
 
 
Fotbollssäsongen är över för IFK Mariehamn och Åland United och det slutade med guldfest för IFK då vi vann hela veikkausliga. Det är typ en historisk vinst för oss då vi inte har kommit högre upp än till fjärde plats. Alltså har vi firat guldet i år igen men även sagt hejdå till två av våra bästa spelare aka Dever Orgill och Diego Assis. Utan dom hade inte vi vunnit alls i år. Från cup-guld till liga-guld. Är så sjuukt redo för Champions League nästa år. Ska fan bli magiskt att få uppleva det på åland!!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo